Din underbevidsthed programmeres dagligt af dine elektriske enheder, gennem en særlig teknik


 Denne side handler selvsagt om at redde sig selv, derfor vil denne artikel sikkert vende op og ned på din opfattelse af dine omgivelser som i dag har større indflydelse på dit helbred end før i tiden. 

Fra begyndelsen
En terapeutisk terapiform kendt som EFT (Emotional Freedom Technique) er en yderst effektiv teknik til at programmere sit sind med. Teknikken benytter sig at en ”tappe-teknik” hvor man med to eller blot én finger tapper bestemte steder på kroppens knudepunkter mens man citere en remse om en ønsket programmering i sit sind. Terapiformen er effektiv fordi nervesystemet består af lange rækker af enkelte nerveceller som giver signaler videre til hinanden til signalet når hen hvor det skal, ofte til hjernen som nu "lytter" særligt med når remsen udtales og tænkes over igen og igen gennem gentagelser. På den måde kan remsen programmeres ind i underbevidstheden hvor den får effekt i alle fremtidige valg man laver.

Nerveceller er lys, lyd og trykfølsomme, og signaleringen fra nervecelle til nerveceller er, for nu, via. elektriske impulser. Nogen mener det faktisk er små lydsignaler, hvilket faktisk giver samme resultat. Enhver bevægelse kan måles som elektricitet, lyd eller endda lys og giver samme resultat; kommunikation.

Når nervecellerne ”tappes” på udefra, så trykkes de hvilket får dem til at kommunikere til hjernen. Tappe-teknikken er Ca. 2-4 tap i sekundet hvilket også giver 2-4Hz (Hertz). Dette giver opmærksomhed i nervesystemet op til hjernen som samtidig får elektriske signaler fra ørenes nerveceller fra den talte besked fra remsen, som gentages igen og igen. F.eks. kan en remse være ”Jeg bliver stærkere og stærkere for hver dag der går”.

Det lyder jo meget godt, og det er en fantastisk måde at helbrede sig selv på.

Sådan fåes din opmærksomhed, uden nogen rører dig
Nerveceller udsender elektromagnetiske signaler, mere eller mindre alt efter aktivitet i individet. Omvendt betyder det også at nerveceller er modtagelige for elektromagnetisk udstråling. Derfor kan man faktisk skabe kontakt til et menneskeligt nervesystem blot ved at udsende elektriske impulser på 0,5 til 2Hz, og imens fortælle en remse du skal have programmeret ind i din underbevidsthed. 

Alle dine sanser fungere udelukkende ved at omdanne det sansede til elektriske signaler til hjernen. Det betyder dine øjne blot skal udsættes for 0,5 til 2Hz lysblink, dine ører for lyde som gentages med 0,5 til 2Hz, eller nemmere dine nerveceller påføres elektriske radiosignaler med 0,5 til 2 Hz for at aktivere selv samme teknik som EFT hvor man tapper med fingre på huden.

Patenteret amerikansk teknologi
Viden om denne type programmering har været kendt i flere hundrede år. I dette århundrede er der optaget et amerikansk patent på en teknologi som enten via. lyd, lys eller elektriske impulser kan fange menneskers nervesystems opmærksomhed samtidig med en ønsket meddelelse med alle mulige hensigter. 

Elektriske enheder
Det er muligt at flere elektriske enheder som din mobil, TV osv. alle benytter sig af denne teknologi ved at udsende elektromagnetiske impulser på 0,5 – 2Hz som dit nervesystem bestemt opfanger sammen med en oplysning på displayet du skal have programmeret ind i underbevidstheden. 

TV programmer og film
Prøv at slukke al lyset i TV-rummet og vend ryggen til Tv´et og læg mærke til alle de lysblink som bestemte udsendelser laver. Især musikvideoer er fyldt med lysblink og omkvæd i sange som du skal have programmeret ind i dit sind. 

I en actionfilm hvor der måske affyres skud, giver gode blink og ofte en masse ”fede” remser imellem som flyver lige ind i underbevidstheden da nervesystemet er påvirket gennem øjnene som ser lysglimtende, og ørene som hører lyden.

Musik
Det betydeligt at lægge mærke til at trommer i moderne musik ofte næsten præcis er et trommeslag to gange i sekundet = 2Hz. Musik har en kæmpemæssig indkodningseffekt i mennesker. Sangtekster er nemlig næsten altid gentagelser af de samme ord igen og igen som netop også bruges ved EFT (Emotional Freedom Technique). I musik bruges musikinstrumenter istedet for "tappen" på huden for at få nervesystemets opmærksomhed som dermed skaber dyb forbindelse ind i underbevidstheden med sangteksterne som kan være ret så foruroligende hvis man tænker over dem.

Sindet forstår nemlig alt i billeder, så tekster med ord som "ikke", "aldrig" er altid efterfulgt af det ord som man IKKE ville visualisere. Ja, så den med "Never again" bliver til "Again", eller "han skal aldrig såre mit hjerte igen" bliver til "han skal såre mit hjerte igen" = billeder og forståelser af dit hjerte sammen med såret. Det har enorm effekt i alle ens handlinger.

Unge teenagere i dag vil gerne synge med på rap-vers og andre musiktekster som de let koder ind i sine sind. Det er både godt og skidt udfra den videnskab jeg fremlægger her.

Nutidens teknik
Med de utallige forsøg lavet med sindskontrol via. elektriske anordninger er der absolut ingen tvivl; man kan i dag nogenlunde styre om mennesker skal være vrede, glade, eller kede af det. Det er teoretisk muligt at rette elektriske signaler ind mod bestemte geografiske områder og danne en følelse af angst blandt de mennesker som opholder sig der. Det er så sandeligt også muligt at udsende signaler som øger ens mentale helbred.

Sølvhatten
Vi har alle grint af ”tossen” som har viklet sit hoved ind i sølvpapir, som i dag jo er aluminiumsfolie. Nu kan jeg berette at der bestemt er noget om det, for aluminium er nemlig en udmærket isolator mod elektriske radiosignaler, desværre skal man vikle hele kroppen ind i aluminiumsfolie for at dette fungere, da nervesystemet i kroppen også er i f.eks. fødderne.

Aluminiumsfolie beskytter ikke mod lydbølger som med lethed kan gennemtrænge vægge på over 2meters tykkelse.

Infralyd
I dag kan lydimpulser sendes ud i 0,5 – 2Hz med en ret kraftig styrke. En sådan lydbølge kan kun høres af meget få, da mennesker normalt kun kan høre 20-20.000Hz. Lyden klassificeres som infralyd fordi den er uden for det hørbare område. Infralyd kan rejse direkte gennem bjerge og ofte på afstande af mere end 10.000 kilometer.

Således har amerikanske forskere nu med specieludstyr optaget en dyb ”irriterende” lyd som er den samme over hele verden. Danske forskere har kommet med forslag om at naboens ventilationsanlæg kunne være årsagen ved spørgsmål om den dybe irriterende brummelyd, som mest er til stede om natten, men så stor styrke har så små ventilationsanlæg ikke. Den dybe irriterende brummelyd er kendt som ”The Hum” i USA hvor flere tusinde af mennesker ikke kan sove for lyden som kun nogen kan høre. Der er endda beretninger om en mand som er gået amok med et skydevåben efter at have været søvnløs i flere nætter pga. lyden. Hvor den dybe lyd oprinder fra er der kun spekulationer om; Enten er det Jorden selv som danner lyden, eller måske militæret som øvelses-kommunikere gennem infralyd, i tilfælde af satelitter er sat ud af kraft af en eller anden årsag.

Resultatet, godt eller skidt?
Manipuleringer i musik, film og elektronik har effekt, bestemt ja, men hvad gør det for dig?

Nogen bliver faktisk i enormt godt humør efter at slappe af til en god actionfilm, eller ved at se musikvideoer osv. Nogen vil sige man faktisk udsættes for et slags ”lykkestof” gennem disse omtalte manipuleringer, måske men hvad nu hvis det giver en ro og man bliver gladere i hverdagen af det og måske endda holder sig ung og rask gennem denne teknik, så er det jo en god ting set fra det perspektiv.

Nogen vil sige vi skal lave love og regler mod nervesystem-manipulerings-teknikker, i så fald kan et spørgsmål være; 
- Hvad sker der så med dem som er vant til manipuleringen for at kunne klare hverdagen, eller livet her, hvis manipuleringen standses?

En ting er sikkert, teknikken har været elektronisk til rådighed i mange årtier.

 

Kilder;
- DanskeCentraleNyheder.dk

- Wikipedia.com

- Google patents

- EFT uddannelse

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 312645
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 258232
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 227069
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 225785
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 222166
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222152
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 218782
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218102
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t