Speciallæge holder utroværdige foredrag om HPV-vaccine

Redirection to Reddigselv.dk Forskerchef og speciallæge på Aarhus Universitetshospital modtager honorarer fra producenten af HPV-vaccinen, og holder foredrag om HPV-vaccinen for forældre som skulle være i tvivl om deres lille pige skal HPV-vaccineres eller ej. 

Utroværdig overfor forældre og deres børn
At Lone Kjeld Petersen, som er speciallæge i gynækologi og obstetrik, og forskningschef på Aarhus Universitetshospital, holder foredrag om bivirkninger og fordele ved HPV-vaccinen er som sådan fint nok, men det bliver meget utroværdigt når hun modtager honorarer fra virksomheden som producerer og sælger HPV-vaccinen.  Uanset hvad honoraret dækker for, er Lone Kjeld Petersen ikke troværdig til at vejlede forældre om de skal HPV-vaccinere deres børn, da firmaet MSD Danmark A/S er et aktieselskab, som naturligt nok, kun er interesseret i at tjene penge til sine aktionærer. Salget af HPV-vaccinen går ikke så godt i Danmark så muligvis tænkes det at foredraget skal hjælpe på det.

Der er ganske enkelt en risiko for at der er mest information i foredraget, som taler for HPV-vaccinen og for lidt materiale som taler om faren ved HPV-vaccinen, da Lone Kjeld Petersen er økonomisk involveret med firmaet MSD Danmark A/S.

“Det er yderst vigtigt, at en sådan beslutning træffes på et veloplyst grundlag.”
Uddrag af reklameteksten om foredraget ”Skal min pige HPV-vaccineres” 

Får man et ”Veloplyst grundlag” fra en person som modtager penge fra producenten af en vaccine som så mange er i tvivl om?

Honorarer
Ifølge lægemiddelloven skal alle læger som modtager honorarer fra medicinalfirmaer være registreret offentligt. Lone Kjeld Petersen står på listen over registrerede læger som modtager honorarer fra medicinalfirmaer. 

Allerede i 2010 fremstod Lone Kjeld Petersen på honorarlisten ved Mercck Sharp & Dohme, som producerer den berygtede HPV-vaccine, ifølge en liste på Ekstra Bladets hjemmeside under titlen ”Se om din læge er i lommen på medicinalindustrien” jun, 2010.

Lone Kjeld Petersen har modtaget følgende honorarer fra medicinproducenter;

 • 2015, 6.000 kroner fra Takeda Pharma A/S som f.eks. producerer kendte mediciner som Kodimagnyl, Pamol, Ipren, Zymelin, Hexokain, Granon, Nosapin, Bromhexin/Salina/Norske Brystdråber.
 • 2015, 20.000 kroner fra MSD Danmark A/S (HPV-vaccineproducent)
 • 2016, 10.000 kroner fra MSD Danmark A/S (HPV-vaccineproducent)
 • 2017, 10.000 kroner fra MSD Danmark A/S (HPV-vaccineproducent)

MSD Danmark A/S også kendt som ”Mercck Sharp & Dohme”, som sælger mange forskellige medicintyper, som f.eks. blodtrykssænkende medicin, MEN mest af alt er firmaet MSD Danmark A/S kendt for at producere den frygtede Gardasil-vaccine mod HPV, som har lammet og skadet tusinder af unge piger verden over, uden sundhedsstyrelser griber ind.

Vaccine beskytter IKKE mod livmoderhalskræft
På Sundhedsteamet Horsens´s hjemmeside, er der beskrevet om foredraget ”Skal min pige HPV-vaccineres”, at Ca. 400 piger får livmoderhalskræft og 100 dør om året i Danmark. Ca. 6.000 behandles om året for forstadier til livmoderhalskræft.

 • Statistisk er der Ca. 1 mio unge kvinder som er egnet  til HPV-vaccinen, i Danmark. Hvis kun 400 af de unge kvinder får livmoderhalskræft ud af 1 million, er der kun en risiko på 0,04% for at få livmoderhalskræft.

 • 6.000 som behandles for forstadie til livmoderhalskræft, giver en risikogruppe på 0,6%.

Trods disse utrolig lave risikoer for at få livmoderhalskræft, er det er MEGET vigtigt for sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse at få så mange som muligt vaccineret mod HPV, som kun er årsag til en brøkdel tilfælde af livmoderhalskræft.

Der står intet om hvor mange som har udviklet livmoderhalskræft pga. smitte med HPV. (det ville være interessant at se, men ikke så godt for HPV-vaccinen).

Ifølge foredraget ”Skal min pige HPV-vaccineres” beskrivelse har Danmark Nordens rekordhøjeste forekomst af livmoderhalskræft. Det må være de 0,04 - 0,6% af de unge kvinder der refereres til, hvilket i virkeligheden er REKORDLAV forekomst, så igen hvorfor mon det er så vigtigt at få alle unge piger HPV-vaccineret?

Hvorfor er Statens Serum Institut solgt billigt til udlandet, og ikke til det danske firma som også bød ind? Kan det ske det udenlandske firma som købte Statens Serum Institut, har flere penge at "købe" ønskede forskningsresultater med? Måske til at købe sig til lov om vaccinetvang i Danmark? Spekulationer ja, men hvad tror du?

HPV-vaccine giver nerveskader skader
Vaccinen indeholder mange elementer som f.eks. nanobaseret aluminium, som gennembryder blodbanebarrieren i hjernen og medfører svære neurologiske påvirkninger.

Læs mere her; Ny videnskab; Aluminium-salte er kræftfremkaldende 

Flere tusinder af skadet af HPV-vaccinen i Danmark
Det anslås at flere tusinder unge piger er skadet af HPV-vaccinen i Danmark alene, og Ca. kun 10% bliver opdaget og indberettet at være skader fra HPV-vaccinen. Ca. 90% tror de er blevet ramt af en anden tilfældig lidelse, som så bakkes op af læger, psykiatrier som har meget travlt med at afvise HPV-vaccinen som årsag til lidelserne. Som vi kan se for oven er en forskerchef ansat på Aarhus Universitetshospital på lønningslisten ved vaccineproducenten, hvilket ikke burde være muligt.

Landsforeningen af HPV-bivirkningsramte er optaget i Dansk Handicap Forbund, fordi pigerne virkelig er slemt skadet af bivirkningerne som afvises af flere læger.

Læge fratages autorisation for at helbrede
Læge Stig Gerdes har fortalt, at pigerne med HPV-vaccineskader har ME kendt som “Myalgisk Encephalomyelitis” som betyder Postviralt Træthedssyndrom med diagnosekode G93.3.

Stig Gerdes fik frataget sin autorisation som læge, da han hjalp en ung kvinde ud af kløerne på Aarhus Universitetshospitals læger, hvor hun var uberettiget tvangsindlagt  i flere år, på en afdeling specialiseret i at undersøge netop lidelsen ME. Stig Gerdes begyndte en behandling af den unge pige som nu har et meget bedre helbred, og det blev nok for myndighederne. Tænk at en læge faktisk har helbredt en patient de skulle bruge som forsøgedyr.

Alle burde kunne se, her er noget helt galt, og det kan også ramme dig og din familie hvis der ikke forlanges ændringer snarest. 

Virksomme kosttilskud må ikke reklameres som helbredende
Det er ulovligt for en producent af kosttilskud som f.eks. vitaminer, at sige deres produkt kan beskytte mod eller helbrede lidelser. Skulle en producent af kosttilskud komme til at beskrive sit produkt som helbredende selvom det er dokumenteret, vil fødevarestyrelsen enten give advarsel og bøde, og måske endda påbud om at sælge produktet også selvom det er dokumenteret at det virker som beskrevet. Bøderne starter typisk ved 15.000 kroner og opefter, herefter kan der gives fængselsstraf.

Mange artikler på Reddigselv.dk omhandler netop dokumentation for at vitaminer og mineraler i den grad kan forebygge mod og helbrede lidelser, endda farlige og psykiske lidelser som ofte er opstået som mangel på vitaminer og mineraler.

Kolloid sølv er f.eks. bevist at kunne beskytte celler mod smitte med virus, kort tid efter det kolloide sølv er i cellerne i kroppen. Men kolloid sølv må IKKE sælges fra Danmark til befolkningen, det er noget fødevarestyrelsen slår hårdt ned på, trods vi her på Reddigselv.dk har fremlagt dokumentationer for de udmærkede helbredende og forebyggende egenskaber kolloid sølv har.

Læs f.eks. undersøgelser som viser kolloid sølvs effekt mod smitte med HIV (rd. AIDS).
Kollid sølv har effekt mod HIV

Lægemidler må gerne gerne reklameres som helbredende, selvom de ikke virker
HPV-vaccinen har ingen dokumentering som viser dens effektivitet i at beskytte mod livmoderhalskræft. HPV-vaccinen blev i starten solgt som en vaccine mod livmoderhalskræft. Nogle forældre har derfor givet deres barn en HPV-vaccine i den tro den ville beskytte mod livmoderhalskræft.

HPV-Vaccinen beskrives i dag at kunne beskytte mod HPV som i nogle enkelte tilfælde kan give livmoderhalskræft. Der er masser af muligheder for at udvikle livmoderhalskræft af andre årsager end fra HPV.

Heldigvis er tilfælde af livmoderhalskræft lave i Danmark. Den eneste kræftform som var faldende lige før HPV-vaccinen blev introduceret, var livmoderhalskræft, se illustrationen herunder.


Illustration fra Danmarks Statistik Database fra 2006. Det ses tydeligt at livmoderhalskræft er faldende.

Vacciner bliver ofte introduceret hurtigt når en lidelse er ved at forsvinde af sig selv, så vaccinen kan få æren, og den køber størstedelen af befolkningen stadig den dag i dag. 

HPV-vaccinen blev MEGET hurtigt introduceret, faktisk så hurtigt man slet ikke havde testet den ordentligt, hvorfor mange også blev skadet af den, og stadig bliver af nye versioner.

Fåresyge
Vi skal blot tilbage til 2016, for at finde en mindre epidemi af fåresyge i USA, som ellers er et af de mest gennemvaccinerede lande i verden. Heldigvis ramte epidemien kun skoleelever som VAR vaccineret mod fåresyge. Det beviser uheldigvis at vacciner ikke er effektive nok.

Læs artiklen her; Epidemi; Fåresyge rammer vaccinerede i USA

Forældre er uenige, kvinder bør læse dette
Reddigselv.dk har fået flere henvendelser, faktisk mest fra fædre, som ikke vil lade deres lille pige HPV-vaccinere, men det vil moderen. Fædrene er skidebange for bivirkningerne og mødrene er bange for pigen skulle få livmoderhalskræft.

En far skrev at han havde taget kontakt til barnets læge, og sagt han var imod HPV-vaccinen og bad lægen om ikke at HPV-vaccinere sit barn uanset hvad moderen ønskede. Lægen sagde, at hvis en forælder dukker op og vil vaccinere sit barn, så ville lægen vaccinere barnet. Der er ingen lov som hindrer barnet i at blive vaccineret mod den ene forælders modvilje. 

Vi undersøgte forums for netop dette emne om vacciner, og fædre som ikke ville det samme som moderen og det var både skræmmende og interessant;

I et forum havde en kvinde fortalt hendes mand ikke ville have deres barn vaccineret?

 • Flere råd fra andre kvinder var at moderen bare skulle få vaccineret sit barn hurtigt, UDEN faderens viden om det.

 • Flere kvinder synes kvindens mand var sindssyg, eller berørt af konspirationsteorier og hun blev spurgt om hvornår manden blev så mærkelig. 

Det interessante var, da en anden kvinde i samme debattråd skrev om sit barn som var blevet skadet af en vaccine, var der ingen respons fra de andre kvinder i debatten til det.

Der er ganske enkelt en stærk blind tro til at vacciner bare fungerer og gør vores verden sikker mod lidelser. Her er nogle seriøse spørgsmål man må stille sig selv;

 • Hvorfor har USA ligeså mange udbrud af lidelser som vi har, når de nærmest har vaccinetvang?

 • Hvorfor er der kvinder som har haft udbrud af HPV, efter de er vaccineret mod HPV-vaccinen, og ikke var smittet med HPV før?

 • Hvorfor vælger så mange at få første del af HPV-vaccinen, men langt de fleste vælger anden del af HPV-vaccinen fra?

 • Hvorfor er der ikke et kæmpeudbrud af mæslinger i Indien som har en befolkning på Ca. 1,2 milliarder mennesker, hvor kun under halvdelen af befolkningen er vaccineret mod mæslinger?
 • Hvorfor ønskes der vaccinetvang i Danmark?
  Et svar på den sidste her kunne være at de fleste ”tror” at vacciner vil beskytte dem mod lidelser, fordi mainstreammedier bruges af den rige medicinalindustri til at oplyse dig om deres produkters effekt, men sjældent om deres bivirkninger, som de også tjener penge på.

Flere gode spørgsmål findes der mange af, og de er designet til at få dig som forælder, eller ungt individ til at se på begge sider af en vaccine (bivirkninger mod effekt), for at få dig til at tænke selv og stille spørgsmål ved alt dette. Man bør ikke lade sine venner/veninder og andre forældre overtale sig til at vaccinere hvis man frygter bivirkningerne fra en vaccine.

En kendt politiker sagde også på TV den anden dag, at han opfordrede befolkningen til at være mere skeptisk og ikke bare købe den bedste og mest sandsynlige fortælling om et emne.

Russisk roulette
Lægen er IKKE en enevældig troværdig informationskilde om en vaccine, tværtimod er der stor sandsynlighed for lægen er involveret i en eller anden aftale med producenten af vaccinen, meget ofte en økonomisk aftale. Skal aftaler mellem læger og vaccineproducenter være russisk roulette for dit barns helbred, og måske resten af din fritid til at passe dit vaccineskadede barn? Det må du selv finde et svar på i denne "stadigt" frie verden.

Uvaccinerede må ikke komme ud til de vaccinerede!
Mainstreammedier prøver sammen med deres medicinvenner at få gennemført vaccinetvang gennem manipulation af dig. Mainstreammedier laver online afstemninger for om der ønskes vaccinetvang, og om dem som ikke ønsker en vaccine skal fratages børnepenge og adgang til børnehaver. 

Hvis pædagoger og børn er vaccinerede, hvad i alverden frygter de så fra uvaccinerede? Måske tror man ikke helt på at vacciner er gode nok, men alle skal have dem alligevel?

Igen, husk på tilfældet i USA med epidemi af fåresyge som kun ramte vaccinerede.

Hvad gør vi så?
Hvis der skal holdes et troværdigt foredrag om HPV-vaccinen til forældre om de skal vaccinere deres børn, så skal det være afholdt af personer som ingen økonomiske tilknytninger, eller andre tilknytninger har til firmaet som producerer og sælger produktet, det har forældrene krav på. 

Vi må forlange klinisk medicinske uvildige, honorarløse videnskabelige undersøgelser om effekten og bivirkningerne af en vaccine.

Myndighederne forventes sagsøgt snart
Flere læger og forskere mener myndighederne snart vil blive sagsøgt for at have tilladt HPV-vaccinen at forsætte, når der er så mange skadede unge kvinder af HPV-vaccinen. 

Læs også; 

Vacciner

Vacciner kan medføre ansigtslammelser

 

Kilder;

 • Sundhedsteamet Horsens
  www.suof.dk

 • Landsforeningen HPV-bivirkningsramte
  www.hpv-bivirkningsramte.dk

 • Mads Wedel-Ibsen
  www.mayday-info.dk

 • Bog "Den tilbageholdte viden om helbredelser", af forsker, forfatter og foredragsholder Robby Curdorf

 • Webapoteket.dk

 • Ekstrabladet.dk

 • Lægemiddelstyrelsen.dk

 • Mayday-info.dk

 • HPV-vaccine info, til kamp for retfærdig oplysning
  www.HPV-Vaccine-Info.org

 • Pixabay.com

 • Wikipedia.com

 • Google.com
comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313490
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260163
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228113
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226575
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223193
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223042
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219543
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218835
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t