Har dit barn væske i mellemøret? Så SKAL du læse dette!


Årsagen til mellemørebetændelse er 86% en helt anden årsag end din læge fortæller dig. Det er alt for dårligt at vores danske læger er så udvidende om denne ellers undgåelige smertefulde lidelse hos vores små børn.

Alle former for mellemørebetændelse eller væskeansamlinger i mellemøret hos både børn og voksne skyldes med næsten 86% sikkerhed madallergi.

Når kroppen dagligt udsættes for en kost mor og far ”tror” er sundt for sit barn, men som barnet er allergisk overfor så opstår der fuldstændig soleklart problemer i resten af kroppen.

Kroppen er et organ hvor blod og væske skal kunne flyde frit til de mindste dele af kroppen. Når kroppen udsættes for føde den ikke kan tåle opstår der betændelse i kroppen som meget ofte sætter sig lige netop i mellemøret hvor det blokere for det frie flow af væske som nu ophobes og dermed ophobes også bakterier og andre giftstoffer i mellemøret hvilket forværre situationen.

Pga. blokeringen i mellemøret opstår der tryk hvilket kan forårsage skader på ørets knoglestruktur hvilket giver nedsat hørelse og indlæringsvanskeligheder hos børn og general irritabilitet hos enhver med sådan en tilstand.

Enorme ressourcer spildes på denne tilstand
Jeg ved at pædagoger og andet ”sundhedspersonale” bruger enorm meget tid på samtaler med forældre om ligenetop denne lidelse, som næsten aldrig fører til en løsning af årsagen, for den kender de simpelthen ikke hvilket det er ALT for dårligt i vores samfund som er belastet nok økonomisk lige nu.

86% af alle tilfælde skyldes madallergi
Allergologen Talal M. Nsouli og J.A. Bellanti fra Georgetown University School of Medicine, udførte fødevareallergi-tests på 104 børn i alderen 1-9år som led af kronisk mellemørebetændelse. 78% af disse børn blev konstateret at spise en kost som de var allergisk overfor.

Efter kosten blev reguleret, blev hele 86% af de 104 børn faktisk helbredt fra sin ”kroniske” mellemørebetændelse efter Ca. 16 uger på en korrekt kost. Det er altså 86% unge børn som kan afhjælpes mellemørebetændelse ved blot at regulere kosten, hvilket er en meget høj procentandel.

Det er ofte mejeriprodukter og især soyaprodukter som er årsagen til fødevareallergi. MEN det gælder ikke for alle individer, derfor skal du som forælder SELV fejlfinde på alle områder hvis dit barn lider af noget, for du KAN IKKE regne med lægen ved alt. Lægen har IKKE lært alt og slet ikke noget om kost, medmindre lægen specifikt selv har videreuddannet sig indenfor kost. Læger er først og fremmest udlært i medicin og symptombehandling, desværre.

Soyaprodukter er kommet meget frem i denne "sundhedsalder" hos bl.a. veganere, vegetarer m.fl. men desværre slider soyaprodukter i rigtig mange tilfælde indersiden af tarmene, som hvis man køre et stykke sandpapir henover sin ydre hud hver gang man spiser dagligt, hvilket bestemt kan blive til eksem og betændelsestilstande i tarmene og overalt i kroppen. Huden kan derfor være en slags indikator for hvordan ens tarmes tilstand er.

Nogen tåler mejeriprodukter uden problemer, mens andre får store problemer med mejeriprodukter. Nogen tåler kød, andre ikke. Nogen tåler groft brød med mange kerner, men blot fordi det er klassificeret som det sundeste brød så er der nogen som slet ikke tåler den type grove brød. Vi bliver ganske enkelt nød til at indse at vi ALLE er meget forskellige individer, og derfor skal vores kost også være individuelt tilpasset. 

Fedt og sukker er nødvendigt, mere eller mindre
Sukker og mættet fedt tror de fleste i dag, er dødsens farligt hvilket er lodret fejlagtigt og kan være meget farligt for helbredet. Igen er det yderst individuelt hvem som tåler hvor meget sukker og fedt. For nogen er sukker nødvendigt for at opretholde et godt stabilt blodsukker, måske kun få men derfor skal de have adgang til det.

Tænk på at hjernen består af 75% fedt. Alle nerveceller og nervebaner er beklædt med en slags mættet fedt (myelin). Insulin er udfra nuværende viden et af de eneste elementer som kan lagre fedt. Jamen hvis maden er "sund", ligesom i sukkerfri og fedtfattig, hvorfra og hvordan skal elementerne så komme fra til at vedligeholde og genopbygge fedtet i hjernen, omkring nerveceller og nervebaner?

Nerveceller fungere udelukkende ved hjælp af glukose (sukker), hvorfra skal de få det, hvis dette ikke må dannes i kroppen fra kosten og man heller ikke må få sukkerholdige produkter? Nerveceller er i stand til at starte en proces som omdanner fedt til sukker som de kan leve af når de er "sultne", og der ingen sukker er fra kosten. Mon det bliver fedtet fra mave og lår eller om det bliver fedtet(myelin) omkring nervecellerne som er så tæt på, som bliver "spist" af nervecellernes proces?

Andres sunde kost kan være usund for dig eller dit barn
Det kan være en stor helbredsrisiko at følge andres "sunde kost", for de kan have en krop som er meget forskellig fra din eller dit barns.

Polakere i Polen får normalt først gråt hår i 70-80 års alderen. Ja rent faktisk ser den polske befolkning og børn noget yngre og sundere ud end den danske befolkning! Kan det være fordi de stadig spiser kød med stort fedtindhold og får et stykke kage til, og faktisk lever som danskere gjorde for 40-50 år siden?

Indlæringsvanskeligheder kan være fysiske skader i nerveceller pga. forkert kost
Hvis fedtet (myelin) begynder at forsvinde omkring nerveceller og nervebaner så vil det med sikkerhed medføre "elektriske kortslutninger" i kroppens nervesystem og først og fremmest i hjernen, og vupti her vil man se det som; indlæringsvanskeligheder, urolighed, utilpashed, overfølsomhed og et hav af andre symptomer som nogen nu mener skal løses med medicin, specialtræning og specialundervisning. Tja hvad tror du? Kunne det bare være kosten som skal reguleres?

Der er mange muligheder, men herfra lægges der klart op til at undersøge om det er kosten der er noget galt med, INDEN man gør andre store tiltag som kan være ubehagelige for jer og jeres barn. 

Men husk alt med måde, for det er yderst individuelt hvad man har brug for hver især. Et gammelt råd om at spise det du har lyst til, kan faktisk være et godt råd.

Forkert med ensartet lille sundt udvalg i institutioner
I henhold til ovenstående er det totalt fejlagtigt at gennemføre en ensartet "sund" kost i vuggestuer og andre institutioner. Mælk fjernes fra udvalget fordi det er opfattet som usundt for børn generelt, og det er forkert.

Nogen har faktisk gavn af mælk. Der bør være plads til alt slags kost til de så vidt forskellige unge børn, som ofte helt selv ved hvad de vil have ud fra hvad deres krop kalder på lige den dag.

Mange institutionerne har nu fået gennemført fedt/sukkerfattig og mælkefri kost, som ganske enkelt fører til lav blodsukker hos flere unge børn som ganske enkelt får svært ved at være tilstrækkeligt vågne og tilstede, hvilket gør dem agressive og eller irritable overfor de andre unge børn. Sådanne ubalancer mistænkes straks alverdens sindslidelser, hvilket er forkert, uden først at undersøge om kosten er tilstrækkelig eller direkte fejlagtig for barnet.

Institutioner som tilbyder mad til børnene kan godt lave specifik mad til dit barn, men det kræver ofte en lægeerklæring, hvilket jeg erfarer fungere fint hvis nu et barn har fået konstateret allergi overfor bestemte typer mad. 

Du får "forkert" mad med hjem igen
Ikke alle institutioner tilbyder mad og derfor skal man selv have madpakke med, hvilket er en udmærket mulighed for forældre, til at give sit barn den mest optimale kost med. MEN desværre er institutionerne begyndt at afvise en madpakke som består af "forkert" kost ifølge institutionenes opfattelse. 

En optimal kost giver de mest optimale muligheder for dit barn

Rødlig hud eller eksem
Jeg må hellere tage med her at indersiden af tarmene ofte afspejler sig på den ydre hud, især i ansigtet. Hvis du eller dit barn lider af eksem eller meget rødlig hud kan det også meget vel skyldes madallergi eller mangel på fordøjelsesenzymer og eller mangel på normal tarmflora, som ofte giver sig til kende ved enten diarre eller forstoppelse. Sådanne tilstande kan også løses simpelt ved at følge de oplysninger i denne artikel og andre steder her på reddigselv.dk

Hvad er korrekt kost?
Du kan optimere dit barns kost ved at kende barnets blodtype. Siden mange nye læser denne artikel vil jeg informere om at der nu er flere danske læger som TØR støtte op om blodtypekost, og jeg vil kraftigt anbefale dig at sætte dig ind i blodtypekosten inden du lader dig afvise af industriens andre læger som afviser alt med blodtypekost.

Herefter vil jeg anbefale dig at få lavet en fødevareallergitest hos en troværdig ekspert, eller selv udføre den sådan her; KLIK HER

Røde blodlegemer
I dit barns (og alles blod), findes der røde blodlegemer som transportere ilt fra lunger og hud til organer, celler m.fl. som efter funktion afgiver Co2 (kulilte) som også af de røde blodlegemer transporteres til lunger og hud til udånding.

I forskellige madtyper findes der forskellige proteiner, og proteiner er IKKE bare proteiner so mange tror. Der er mange typer proteiner og nogle af dem klistre sig fast til visse blodtypers røde blodlegemer, så de IKKE kan transportere korrekt mængde ilt til nerveceller i f.eks. hjernen, og de kan heller ikke tranportere korrekte mængder Co2 væk fra f.eks. hjernen. Co2 ophobes i hjernen og bliver langsomt til syre som nedbryder væv, DNA og hele organer til sidst. Undervejs opstår der et hav af ubehageligheder som f.eks. hovedpine, migræne, nervecellelidelser, og ja det kunne forstyrre så meget at en pædagog, skolelærer ville mistænke indlæringsvanskeligheder, helt uden at vide det alt sammen skyldes forkert kost som blokere kroppens funktioner.

I Danmark afviser de fleste læger og endda professorer på universiteter at proteiner overhovedet kan have den effekt på kun nogle blodtyper!
Det er meget dumt at udtale sig sådan som læge eller professor, når de selv har udtalt sig i en artikel hvori der står at malariamyggens gift indeholder et protein som klistre sig fast til KUN blodtype A´s røde blodlegemer. Aha, læs dette igen hvis du ikke forstår det.

Læs her om blodtyper, husk at klikke til venstre i menuen for at læse om kost for den blodtype du eller dit barn har.

Vil IKKE udføre blodtypetest i Danmark
Jeg har ringet til flere læger, inkl. min egen læge, som overhovedet ikke ville udføre en blodtypetest på mig, heller ikke selvom jeg blev rasende i telefonen, og slet ikke når jeg nævnede blodtypekost. Hvordan kan det være der sådan en modstand mod blodtypekost i Danmark, når det er helt fint og accepteret i andre lande?. Det endte med jeg blev henstillet til Aarhus Universitets Hospital hvor jeg kunne få taget en blodtypetest, men KUN fordi jeg sagde det drejede som om graviditetsproblemer hvor min blodtype som mand kunne have indflydelse på det.

I gamle dage var det vigtigt at kende sin blodtype i tilfælde af uheld, nu er det meget svært at få taget en blodtypetest hos læger og eller hospitaler, det skal du spørge dig selv om hvorfor er sådan, inden du afviser dette.

Du kan i øvrigt selv lave en blodtypetest med et simpelt sæt til Ca. 120kr. Fra apoteket, kaldet et ”EldonCard”.

Det kan selv gøre hvis dit barn lider af mellemørebetændelse

  1. Få undersøgt eventuel madallergi med det samme.
  1. Kend dit barns blodtype, og i det mindste prøv en periode med blodtypekost og se om det hjælper. Det kan godt ske du er uenig, men hvad nu hvis det kan hjælpe dit barn?

Mange vil hellere prøve medicin og operationer i stedet for simpel kostomlægning, det er simpelthen for dumt.

 

Kilder;

  • ”Mad din mirakel medicin”, af Jean Carper

  • ”Lets Play Doctor”, af Dr. J. Wallach

  • Spis efter din blodtype, af Dr. Peter JD Adamo

  • PubMed, Ncbi.Gov, American government medical hjemmeside med utallige medicinske undersøgelser af de helbredende effekter af bl.a. urter, æteriske olier og mange andre interessante men uoplyste fund, som vil forbløffe en hel del mennesker og læger, hvis de blot gad kigge på siden!

  • Artikelbillede er fra Pixabay.com

 

 

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 312645
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 258231
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 227069
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 225785
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 222166
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222152
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 218782
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218102
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t