Psykotraumatisk chok kan udvikle sig til kræft

Redirection to Reddigselv.dk
Flere nye kliniske undersøgelser støtter nu op om at ens psykiske tilstand, spiller en meget stor rolle med hensyn til forebyggelse, helbredelse og uheldigvis udvikling af kræft, endda at alene diagnosen ”kræft” kan skabe mere kræft

Anklaget
Medierne har officelt anklaget Reddigselv.dk og sagt "Det ikke er videnskabeligt bevist at diagnosen kræft, kan skabe mere kræft" med henvisning til Cancer artiklen. Hvortil Reddigselv.dk fastholder, ud fra den samlede tilgængelige videnskab, at jo "Diagnosen kræft, kan skabe mere kræft".

Tak til industriens forskere
Al den videnskabelige dokumentation Reddigselv.dk anvender, er faktisk fremkommet ved hjælp af medicinalindustriens instrumenter og uddannede forskere. Tak for det. Det giver dokumentation for at urter, æteriske olier osv. faktisk har helbredende effekt, selvom vi godt vidste det i forvejen. Desværre er loven sådan indrettet at naturlige midler kun må anvendes som helbredelse hvis de er godkendte lægemidler, hvilket er svært at opnå når forskere ikke kan forklare hvorfor et naturligt middel virker.

Anekdoter
I folkelig tale betyder en anekdote; "en kort, morsom, karakteriserende, pointerende fortælling, oftest fra det virkelige liv". På græsk, betød det noget, der blev overleveret mundtligt og ikke var offentliggjort. 
Indenfor lægevidenskaben bruges ordet "Anekdote" til at beskrive et enkeltstående eksempel på at en behandling virker.(ref. Wikipedia)
Så også en tak til overlægen som udtalte at Reddigselv.dk´s behandlings-forslag virker. 

Alle artikler på Reddigselv.dk er baseret på andre forskeres artikler og videnskabelig dokumentation.

Til sagen
Her følger et lille udvalg,blandt mange kliniske undersøgelser, som sammenlagt beviser at chokkerende meldinger som at få diagnosen ”kræft” kan skabe så meget stress i sjæl og krop det kan føre til flere lidelser, heriblandt kræft. 

”Vi konkluderer, at der er en ikke-tilfældig
sammenhæng mellem forskellige psykosociale
faktorer og forekomsten af ​​kræft og progression”
- Department of Psychiatry and Behavioral Sciences, Stanford University School of Medicine, CA 94305-5544, USA. (5-;)

Akut høj stress kan medføre kræft
En uventet tung besked kan forårsage dybe traumatiske chok, hvor sind, hjerne og krop kan udløse dannelsen af kræftceller. 

Et mentalt chok som f.eks. at få diagnosen kræft et eller andet sted i kroppen, kan således skabe endnu en mental tilstand som skaber oxidativ stress som via. frie radikaler angriber kroppens elementer hvor konsevenserne kan opdeles i 5 hovedgrupper; (-1;)

 • Nervenedbrydende lidelser; Parkinsons (PD), Alzheimers (AD), ALS, MS
 • Cancer og Tumorer
 • Diabetes Mellitus
 • For tidligt aldersrelaterede lidelser
 • Hjertekar-lidelser

Dermed kan diagnosen kræft faktisk skabe mere kræft, alt efter hvordan individet håndtere ”nyheden” mentalt. Men desværre viser undersøgelser at den universelle håndtering af diagnosen kræft, næsten altid forårsager mental stress. (-4;)

Følelsesmæssig traumatisk chok kan udløse kræft efter 1 til 2 år, alt efter hvordan individet takler sit efterfølgende mentale liv. Eksempler på følelsesmæssig traumatisk chok;

 • Mistet partner (skilsmisse eller død) eller mistet barn (mistet forbindelse eller død) kan især forårsage brystkræft. (hjerte-chakra; følelser, kærlighed og forhold)
 • Frygt for at dø, inklusiv man er diagnoseret med kræft, kan faktisk skabe kræft.
 • Svært ved at slippe fortiden kan skabe tyktarmskræft. (Sakrael-chakra; Køn, glæde og fornøjelser)
 • Svært ved at acceptere ens situation kan skabe mavekræft. (Solar-Plexus-Chakra; personlig styrke, kontrol og værdighedsfølelse)

Går man konstant med en frygt for at få kræft, så kan det i sig selv give øget mulighed for dannelsen af kræftceller. At gå til periodiske undersøgelser for at forebygge kræft lyder jo som en god ide, men blot at blive mindet om at lidelsen kræft kan være en trussel for en, giver i sig selv en frygt for om man nu også har kræft, dermed er disse undersøgelser et vaskeægte paradoks; I forsøget på at undgå kræft, kan man uheldigvis under rette omstændigheder danne kræft.
Man må som det frie væsen man er født som ved lov i Danmark, helt selv foretage alle egne valg som man føler bedst for sig selv, og lade andre om sine valg.

Bestemt gruppe er mest udsat for kræft
165 kliniske studier, fra år 2010, viser at der er mindst overlevelsesrate hos individer hvor årsagen til kræft er psykologisk relateret. Det drejer sig især om individer der let lader sig stresse eller har dårlig håndtering af omgivelserne med negative følelsesmæssige udbrud, eller simpelt har en meget ringe levestil. (-3;)

Pineal-kirtlen spiller en vigtig rolle i den psykologiske faktor som skaber kræft
I år 2002, har man klinisk bevist at behandling med melatonin sammen med psykologisk behandling sænker den mentale årsag til kræft. (-2;) 

Pineal-kirtlen er en del af "Det tredje øje", som chakramæssigt er centret for "intuition og iagttagelser". Hvis man lever et liv hvor man ofte ignorere signaler angående ens intuition og eller iagttagelser, så vil det få negative konsekvenser i den fysiske krop på et eller andet tidspunkt.

Det sagt, så er der såååå meget man selv kan gøre
Hvis man er diagnoseret med kræft, så kan man bruge mit chakra-skema til at lokalisere det psykiske område af den del af kroppen man har kræft i, og hermed begynde (hvis ønsket) ændringer i ens psykiske liv og dermed gøre noget ved den mulige psykiske årsag.

 • Ved at være åndeligt klargjort på en dårlig besked, kan man enten forebygge eller helbrede den mentale årsag til kræft.
 • Chakraer er IKKE kun noget for spirituelle, det er for ALLE. Chakraer er kort sagt knudepunkter af fysiske nervebaner relateret til psykiske faktorer, og har været kendt i mere end 4.000 år. Lær om de psykiske faktorer om chakraer her; Chakraer 
 • Meditation er et af de mest mægtige psykologiske redskaber overhovedet. Meditation er sååå let at benytte. Læs mere om meditation her og kom i gang med det samme; Meditaion teknikker
 • Meditation kan øge mængden af hjerneceller og dermed øge ens mentale styrke til at overkomme hvad som helst. I denne artikel har jeg samlet interessant forskning om emnet; Opnå sindets fulde kapacitet

 • Endeligt kan man læse den meget lange voksende artikel, om mange naturlige stoffer som kan forebygge, og have stor effekt mod kræft her; Cancer

Epilog
Kræft kan skyldes mange årsager, både fysiske og psykiske. Der findes mange forskellige fysiske behandlinger mod kræft, hvad man vælger er op til en selv. Denne artikel har belyst, via. få kliniske undersøgelser, at psyken spiller en meget stor rolle, og ved at have god kontrol og forståelse af egen psyke, kan man faktisk tilsvarende stort forebygge mod lidelsen kræft.

Uanset hvad man vælger af behandling vil Reddigslv.dk altid anbefale at benytte mentale redskaber i helbredelsen eller forebyggelsen af kræft.

 

Kilder 

-1; Curr Neuropharmacol. 2009 Mar; 7(1): 65–74. doi:  10.2174/157015909787602823 

-2; Does the pineal gland have a role in the psychological mechanisms involved in the progression of cancer?
Callaghan BD. Med Hypotheses. 2002 Sep;59(3):302-11.PMID: 12208157

-3; Do stress-related psychosocial factors contribute to cancer incidence and survival?
Chida Y, Hamer M, Wardle J, Steptoe A. Nat Clin Pract Oncol. 2008 Aug;5(8):466-75. doi: 10.1038/ncponc1134. Epub 2008 May 20. Review. PMID: 18493231

-4; State of the science: stress, inflammation, and cancer.
Payne JK. Oncol Nurs Forum. 2014 Sep;41(5):533-40. doi: 10.1188/14.ONF.533-540. Review. PMID: 25158658

-5; Psychosocial influences on cancer incidence and progression.
Spiegel D, Kato PM. Harv Rev Psychiatry. 1996 May-Jun;4(1):10-26. Review. PMID: 9384968

-Naturalnews.com/035503_cancer_causes_mental_emotional.html

-Ncbi.nlm.nih.gov

-Bevidst Medicin, af Gill Edwards

-Practical Magic, af Franz Bardon

-Wikipedia

-Google

-Artikelbillede fra Pixabay.com

 

 

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313489
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260163
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228112
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226573
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223192
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223040
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219542
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218834
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t