Restauranter kan være livsfarlige for dit helbred


Smittefaren er overhængene stor på restauranter hvor man sidder for tæt med andre gæster. Spyt og elektriske felter fra tætsiddende fremmede gæster kan få særlig stor negativ indflydelse på dit helbred.

Læg mærke til hvor tæt man efterhånden skal sidde på en restaurant med mennesker man ikke kender. Det sker fordi restauranterne vil øge sin omsætning; Jo mere plads til flere gæster, desto større omsætning. Økonomisk er dette forståeligt, men menneskeligt er dette en MEGET farlig udvikling for dig og dine kære, hvis du besøger restauranter hvor man sidder meget tæt.

Selvfølgelig er problemet der også i bussen, og andre steder med store forsamlinger af mennesker. Men især på restauranter er smittefaren størst da man her indtager mad som kan have bakterier fra andre tætsiddende gæster i sig som man putter direkte ind i kroppen, og der er meget mere end det.

Man spytter når man taler
Når et par sætter sig ind på en restaurant begynder de ofte at tale sammen, der flyver faktisk spyt ud i alle retninger i små eller større mængder, heldigvis flyver sådan en lille spytmængde ikke langt omkring, men langt nok til at nå over på din mad hvis du sidder på en af de moderne restauranter hvor man sidder som sild i en tynde. I spyttet sidder der bakterier og andre elementer fra dit nabo-individ i din mad som du spiser. Effekten af det kan blive hvad som helst alt efter dit immunforsvars tilstand.

Gratis smagsprøver kan være farlig bakterie-cocktail for dig
Når en bager venligt stiller smagsprøver frem på disken er de med stor sandsynlighed smittet med utallige spytprøver fra alle kunderne og ekspedienten. Prøv at observere ekspedienten og kunden som bliver ekspederet før dig i køen, læg mærke til mens de taler sammen, om du lige om lidt skal dele spyt med dem hvis du har tænkt dig at tage en gratis smagsprøve!

Elektriske felter smitter også
Længe har jeg fortalt om kroppens energifelt, noget som flere tror kun spirituelle mennesker har, men det har alle levende væsener.

Dit elektriske felt opstår fordi dine nerveceller udsender Ca. 10 elektriske impulser i sekundet pr. nervecelle, hvilket også bliver til et radiosignal som stråler ud i alle retninger. Siden du har milliarder af nerveceller bliver det til noget af et kraftig højfrekvent elektrisk felt som stråler ud af hele din krop i alle retninger, og er meget intensivt i en afstand af 1 meter i alle retninger fra din krop.

Dine nervecellers elektriske felt er baseret på din fysiske tilstand, tanker du har, og hvilken mental tilstand du er i, samt instrukser til funktionen af hele din fysiske krop.

Dine nerveceller er også radiosignal-modtagere for elektriske felter, ISÆR kompatible felter som f.eks. fra et andet menneske. Selv dine små hår på huden vibrere i takt med de rammes af elektriske signaler, hvilket opfanges af nerveceller i huden og omdannes til signaler i dit nervesystem.

Kort sagt
Sidder du tæt på et et individ som har en fysisk eller psykisk lidelse, så vil din krops nerveceller modtage signaler fra dette individ hvilket vil blande sig i dine nervebanesignaler, og dermed ændre hele din opsætning til noget andet. Derfor skal du være varsom med hvor du placere din krop, for andre menneskers energifelt har effekt på dig. Blot fordi elektriske felter er usynlige betyder det ikke de ikke er der. Lige nu får din computer eller mobiltelefon også signaler fra andre kilder, selvom radiostrålingen er usynlig.

Maden indeholder også elektriske felter
En gammel klog mand Franz Bardon, forklarer i sin bog ”Praktisk magi” hvorfor man bør spise sit måltid absolut i stilhed og helst alene. Årsagen er at tanker bliver til elektriske felter som kommer over i maden når man rører ved den, og når man spiser maden kommer madens elektriske felter ind i kroppen. Derfor anbefaler han at man holder gode tanker og forestillinger om og for sig selv mens man spiser sin mad. I tilfælde hvor andre sidder tæt på og taler om emner som f.eks. er negative for en, samtidig med at man spiser betyder man spiser andres negative ideer som vil påvirke ens helbred negativt. Ser og eller lytter du til skræmmende nyheder når du spiser din mad?

Videnskabeligt ved vi at to sansers oplevelser kodes sammen til hukommelse for altid. Det betyder i praksis at sidder du så tæt på andre (indenfor 2 meters afstand til den næste) at du kan høre deres eventuelle negative og eller bare forstyrrende sammentaler eller modtager deres elektriske felter samtidig med du spiser en god bøf, så kodes deres sammentale og deres elektriske felter sammen med den smagen af bøffen. Så hver gang du spiser sådan en bøf kan du uhensigtsmæssigt og ubevidst genkalde andres elektriske felter og sammentaler som har negativ effekt for dig.

Dit mentale sind bestemmer hvorledes dit elektriske felt skal være. Andres elektriske felter smitter kun mens du er i deres nærvær indenfor 2 meters afstand men her kan de så sandelig også skabe forstyrrelser i dit elektriske felt, alt efter hvor god og stærk du er til at kontrollere dig selv på alle punkter i din krop, fra øverste hoveddel til den sidste dele under dine fødder. 

Er man et individ som er dybt fokuseret i sine opgaver og meget bevidst om sig selv og hvordan man skal være og fungere, se ud osv., så er det sværere for et andet energifelt at blande sig.

De gode gamle dage
I Gamle dage var der næsten 2 meters afstand til det næste bord, og man kunne rent ud sagt tale om hvad som helst som ingen andre skulle høre, i god afstand til alle andre gæster man ikke kender. Efter min mening er verden blevet lige social nok, en ubalance ifølge mig.

Jeg så gerne flere restauranter som har god afstand mellem bordene, også selvom man kun er to. Man behøver ikke effektivisere så meget at mennesker skal stuves sådan sammen. Så er vi heller ikke mere sultne end det til den pris sådanne steder har for så lidt fedtfattig mad, hvor man ovenikøbet skal sikre sig er ikke er Aspartam i en smoothie eller i et glas vand snart, fordi alle er så bange for sukker og fedt. 

Egentlig er formålet, for mig, at mit måltid og besøg på en restaurant skal være hyggelig og gerne romantisk med min kæreste, krydret med sammentaler som er ment kun til os, så er det da forstyrrende der sidder nogen lige ved siden af som lytter med så vi nærmest skal viske til hinanden, og muligvis skal vi have deres pyt over på vores mad også.

Restauranter er hyggelige, flotte og har ofte rar og flink personale, men det kan aldrig opveje at man skal sidde klods op af mennesker man ikke kender. Jeg mener vi skal have større afstand mellem bordene af mentale og helbredsmæssige årsager som jeg har forklaret.

Nogen kunne jo sige jeg skulle spise ude i naturen, ja faktisk er det også rigtig hyggeligt. Jeg gør blot opmærksom på mine observationer og forbinder dem med simpel videnskab flere åbenbart har glemt, til fare for dem selv og alle andre.

Jeg synes selvfølgelig jeg har ret, og mener desuden at byerne i verden bliver alt for sammenpressede hvilket er farligt af flere årsager end dem jeg har nævnt. Se på trafikken, se på strøget, alle steder er der fyldt op med mennesker i stor stil. Flere af menneskerne er efterhånden irritable og det smitter af åbenlyse årsager, og så er vi faktisk tæt på randen af et mentalt kollaps som kan medføre voldelige handlinger alle steder. Der er altså gnidninger som blot venter på at brase ud i raseri. Måske nogen har planlagt det?

I Spanien er feriegæster begyndt at brokke sig over, sjovt nok, alt for mange andre mennesker. Kan det ske vi virkelig er blevet for mange?, eller blot for mange de samme steder? 

Vent, der er mere visdom, hvis du tør
Dit elektriske energifelt stråler som sagt ud i alle retninger, også ned fra fødderne og op fra hovedet, og er meget intens i en meter fra kroppens dele.

I ejendomme med flere etager kan dette blive et problem, for nogen, hvis der er lav lofthøjde, igen som at finde i de moderne byggerier. Alt efter materialet i bygningen kan dit og andres elektriske felter gå gennem gulv eller loft til dem nedenunder eller ovenover. Så her kan du også blive påvirket af andres tanker, sinds og fysiske tilstand. 

I gamle dage boede de rige i ejendomme med meget højt til loftet, netop af den årsag. Det er ikke sikkert de rige har haft denne videnskab, men den store lofthøjde giver mentalt god ro blandt andet fordi ingen andre energifelter smittede til de rige.

Lidt at tænke over. 

Smittefaren er hurtig og effektiv
Jeg har tit tænkt hvilke andre ulemper og endda fordele der er ved at sammenklumpe mennesker sådan. Skulle f.eks. et virus eller en bakterie som pesten bryde ud blandt mennesker som færdes så tæt dagligt, så er effektiviteten meget stor for at flest muligt bliver smittet hurtigt.

Verden er under en centraliseringsplan
Det er også af betydning at der, de fleste lande imellem, inkl. Danmark, er udarbejdet en Agenda-21 plan som beskriver hvorledes alle individer skal væk fra ydreområderne og bo inde i de centrale byer, Aarhus, Kolding, Odense, København m.fl. 

Mange troede det var en konspirationsteori som altid, men denne plan er ganske virkelig og kan både downloades og læses af alle. Planen er i gang og her vil jeg opfordre interesserede i ganske enkelt at søge på nettet om emnet. Det er intet tilfælde at alle jobs, læger osv. blev flyttet til de store byer, for det er sådan man flytter folkemasser til specifikke steder, set politisk og strategisk.

Videnskaben er urgammel
Menneskers elektriske felter har altid været der, alle levende væsener har elektriske felter. Nikola Tesla som er forfaderen til al elektronisk udstyr i dag, vidste det. Han gav aldrig nogensinde hånden til nogen som helst, heller ikke kongelige, trods han var ret kendt i sin tid som opfinder og videnskabsmand. Han holdt altid stor afstand til andre mennesker da han ikke ville smittes af andres elektriske energifelt. Søg mere om Nikola Tesla så vil du lære flere interessante ting angående emnet elektriske felter.

Endnu ældre findes et fænomen som er beskrevet i samtlige flere hundrede kulturer verden over siden tidernes morgen. Noget meget farligt og virkeligt som faktisk er baseret på alt det jeg har beskrevet i denne artikel, bare langt farligere for dig, men det hører til i en anden artikel som kommer senere…

 

Kilder;

- Praktisk Magi, Franz Bardon

- Environ Health Perspect. 1993 Dec; 101(Suppl 4): 73–81. Article 17281176

- Conf Proc IEEE Eng Med Biol Soc. 2005;4:4263-6. Article PMC1519708

- Proc Natl Acad Sci U S A. 1980 Mar; 77(3): 1447–1451.

- Ncbi.nlm.gov

- Olga Blifernez-Klassen and Olaf Kruse from Bielefeld University

- Chakraer og Psykisk balance, foredrag

- Artikelbillede fra Pixabay.com

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 312645
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 258231
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 227069
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 225785
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 222166
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222152
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 218782
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218102
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t