Kunstige sødemidler er meget farlige

Sødemidler kan alle være farlige
Redirection to Reddigselv.dk

"Produktet indeholder en phenylalanin-kilde" er meget ofte et andet navn for kunstig sødemiddel.

"Sukkerfri", et nyt ord som kan være langt farligere end du tror
Først skulle vi frygte fedt i 60 år, hvilket medførte mange lidelser da det viser sig at kroppen i den grad har brug for mættet fedt ligeså vel som umættet fedt. Mættet fedt fik skylden for at føre til fedme. Så blev fedt frifundet for at være farligt, men nu skal vi så frygte sukker, derfor kan industrierne med lethed STADIGT sælge produkter med simple ord som "Sukkerfri" i forbindelse med vægttab og sundhed.

For at skræmme folk fra sukker, blev det sagt at kræftceller lever af sukker, MEN alle celler inkl. nerveceller lever udelukkende af sukker. Uden sukker får man ganske enkelt nerveskader. Det er rigtigt at for meget sukker også kan give nerveskader, derfor moderat indtag af sukker, ligesom med alt andet.

I lang tid og til stadighed køber nogle mennesker stadig sukkerfrie produkter, som blot er tilsat dokumenterede farlige kunstige sødemidler istedet.

Brug ALTID sammen med sukker
Nye undersøgelser i USA anbefale at indtage alle former for sødemidler sammen med rigtig sukker, for at undgå følgeskader i kroppen såsom udvikling af diabetes, nevecelle-skader m.fl. På den måde kan man sænke sit sukkerforbrug sammen med sødemidlerne.

Men de kunstige sødemidler bør faktisk helt undgåes, læs f.eks. her; Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Hvad med diabetes ?
Det er korrekt at diabetes er sukkersyge, men det er dog beskrevet flere steder at selv dem med lidelsen diabetes, gerne må få små mængder sukker om dagen. Selv med lidelsen diabetes skal alle celler i kroppen stadig have sukker for at fungere, ikke for meget, ikke for lidt.

Kunstige erstatninger for sukker
Aspartam, Neotam, Sucralose eller Splenda, Sakkarin, Acesulfame, Cyclamat, Sorbitol, E951

Industrien er godt klar over at aspartam er upopulært, og de kender bestemt til skaderne det forårsager. Industriens kollegaer er nemlig personale som lever af at "behandle" mennesker med skader fra aspartam, især psykiske lidelser.

Industrien har derfor ændret navnet "aspartam" til nye navne.

No Sugar added" , "Ikke tilsat sukker" , "Sukkerfri læskedrik" , "Sukkerfri slik"
Når der ikke er tilsat sukker, er der næsten altid tilsat noget andet, i mange tilfælde et sødemiddel kaldet Aspartam, Sucralose, Splenda osv. Aspartam er et kunstigt sødemiddel der stort set er til stede meget ofte i ALT mad og drikke som er reklameret som "sukkerfri"

Der benyttes endda kunstige sødemidler i Sushipakker og kendte mærker for naturlige juice som kan købes i Supermarkeder. Vær godt opmærksom, det i den grad betale sig at tjekke ingredienserne i produkterne.

Aspartam er meget farligt
Aspartam består af tre kemikalier: Aspartic Acid, Phenylalanin og Methanol.

Aspartam udvikler, ved 30 grader celsius, Methanol som bliver til syre og formaldehyd som f.eks. forårsager fejl i DNA-replikation og kan give fødseldefekter. Den menneskelige krop er 37 grader celsius indeni, derfor er dette sødemiddel meget farlig at indtage uanset mængde.

Nogle mejeriselskaber i Danmark benytter stadig Aspartam i nogle af sine produkter.

Uanset grænseværdier afgiver Aspartam stadig de farlige stoffer;

- Phenylalanin er en aminosyre normalt fundet i hjernen. Ved for store mængder af denne aminosyre i hjernen kan det forårsage nervecelledød som kan føre til retardering. Ved personer med lidelsen PKU (phenylketonuria) bliver lige netop phenyalanin ikke metaboliseret hvilket kan føre til nervecelledød som leder til retardering selv hos personer som IKKE lider af PKU. Phenylalanin forårsager hos børn lidelsen PKU (phenylketonuria). Phenylalanin får niveauet af et af hjernens signalstoffer Serotonin til at stige hvilket kan medføre depression som gør at psykodelisk medicin let kan sælges, hvor det havde været mere korrekt at standse indtaget af phenylalanin som IKKE bliver fjernet som sødemiddel fra produkter, selvom der er millionvis af dokumenter der beviser skader fra sådanne sødemidler hos mennesker verden over.

- Methanol som er det samme som træ-sprit der bl.a. er kendt for at gøre folk blinde. Når stoffet kommer i kroppen bliver det til bl.a. formaldehyd som er kendt for at forårsage fødseldefekter og forstyrre DNA-replikation. Soldater i "Operation Desert Storm" fik mange diætdrikke indeholdende Aspartam hvilket de drak meget af siden der var ret varmt hele tiden. Der blev registreret symptomer magen til dem kemisk forgiftning af formaldehyd forårsager.

Kendte lidelser som Aspartam kan medføre
Bryst og mave smerter, Angst, Hjernesvulster, Forkert blodsukkerkontrol i kroppen, Åndedrætsbesvær, Brændende øjne hals vandladning mm. Død, Depression, Svimmelhed, Træthed, Hårtab, Hjertebanken, Nældefeber, Impotens, Lav koncentrationsevne, Rødmen i ansigtet, Søvnløshed, Kløe, Smerter i led og muskel krampe, Udslæt, Rystelser, Tinnitus, Vægtforøgelse og mange flere desværre.

"Faktisk anbefales det at piloter ikke indtager Aspartam, da der er fare for at de kan besvime"
 

Aspartam er på ingen måde et naturligt sødemiddel og firmaet bag "opfindelsen" har desuden givet stoffet mange forskellige navne som f.eks.NutraSweet, Equal, Spoonful, Equal-Measure, Natural Sweetner mm, hvilket er en stor ulovlig vildledning da stoffet på ingen måde er naturligt.

Aspartam forårsager at neurontransmittere ikke kan kommunikere korrekt, som føre til sygdomme som Alzherimers og generelt hukommelsestab. Stoffet findes i stort set alle daglige produkter som reklameres som "sukkerfri", det gælder for is, desserter, sukkerfri slik, saftevand mm, endda proteinpulver og proteindrikke til bodybuildere er tilsat stoffet Aspartam, Sucralose eller andre kunstige sødemidler, hvilket er rigtig frækt. Hvis der er noget sportsfolk har brug for er det rigtig sukker til deres nerveceller. Mangel på sukker til nerveceller kan i flere processer føre direkte til meget farlige lidelser som ALS og eller multipel sklerose.
Læs mere her; Multipel Sklerose (MS og ALS)

SucraloseSplenda er 600 gange mere sød end sukker og består af en sammensætning af sukker og klor. 

Tanken bag Sucralose er at det skulle passere gennem kroppen uden at blive fordøjet, dette er ikke tilfældet. Stoffet bliver skilt ad i kroppen og man har nu indtaget klor som er beregnet at stå bag 1/4 af alle blære, tyk- og endetarmkræft-tilfælde. Sucralose og andre kunstige sødemidler som indeholder klorforbindelser kan med stor sandsynlighed medføre abort.

Man kan endda få Sucralose ind i kroppen bare ved at komme i kontakt med det. Klor findes ikke naturligt i naturen fordi det binder sig med andres stoffer hurtigt. Klor udvindes f.eks. kemisk af mennesker ved at sætte elektricitet til havvand.

Klor reagere med vand og organisk materiale, og afgiver giftige gasarter som kan absorberes gennem huden, inhalleres eller simpelt indtaget gennem munden. Disse gasarter er ligeså farlige som klor generelt er.

Mere fedende end sukker
Når kroppen møder kunstige sødemidler reagere den ofte på samme måde som var det sukker. Insulin frigives, men er der intet sukker opstår der hurtigere resistens overfor sin egen insulin. Insulin er det eneste stof i kroppen som kan lagre fedt. Siden kunstige sødemidler ofte er mange gange sødere end sukker bliver der frigivet tilsvarende mængder insulin i kroppen som var der sukker tilstede, hvilket er en af årsagerne til kunstige sødemidler faktisk er mere fedende end sukker.

Stevia
Først antaget var Stevia det eneste naturlige sødemiddel som faktisk kunne erstatte sukker. Men sukker kan IKKE erstattes, kroppen kan dog selv danne glukose ud af fedt og proteiner fra muskler, og uheldigvis myelin som er et beskyttende fedtlag omkring nervebanerne, hvilket i det lange løb er skadeligt for helbredet. Kroppens celler skal bruge glukose om man vil eller ej, og den bedste kilde til glukose er stadig sukker, eller mad kroppen kan omdanne til sukker. Stevia er derfor blevet undersøgt dybere og i forsøg med rotter og i flere forsøg fundet at kunne sænke ens fertilitet.

Læs meget mere om Stevia her; Stevia

 

Kilder;

  • Waller et al., 1998 study California Dept. og Health

  • Savitz et al., 1995 study U of North Carolina, Chapel Hill

  • Bove et al., 1995 study New Jersey by U.S. Dept. og Health and Human Services

  • Klotz et al., 1998 study New Jersey

  • Magnus et al., 1998 study National Institutes of Puplic Health in Norway

  • Malcolm et al., 1999; Wellington School of Medicine, New Zealand

  • "Essential oils, Desk reference, Fourth Edition"

  • Articles.Mercola.com

  • Ncbi.nlm.nih.gov
comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 312645
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 258231
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 227069
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 225785
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 222166
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222152
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 218782
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218102
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t