Te indeholder store mængder fluorid

Vi har hørt og læst at moderate mængder te kunne forlænge livet. Grøn te, Rød te, endda den Rooibush-te indeholder faktisk ret store mængder fluorid.

Fluorid er et metalisk mineral som er mere giftigt end metalisk bly.

Undersøgelser har vist at blot 0,1mg - 0,3mg fluorid pr. kilo legemesvægt giver forgiftningssymptomer som; mavesmerter, kvalme, hovedpine, svimmelhed, opkastning.

En person der vejer 70 kilo skal altså have 7 - 21mg fluorid for at opnå forgiftning af fluorid.

Et barn på 10 kilo skal kun have 1 - 3mg fluorid for at opnå forgiftning.

Fluorid er et neurotoxin
Dette metalliske giftige mineral er det samme som gift for ens nerver, altså en nervegift. Det betyder hæmmet mental udvikling pga. mangel på kommunikation i hjernecellerne. Det giver forstyrrelser, i bevægelse af muskler, tale og tankekraft. Det siges faktisk at have en beroligende effekt, simpelthen fordi det bremser aktiviteten i hjernen. Der er fortællinger om fanger i anden verdenskrig bevidst blev udsat for større mængder fluorid for at dæmpe deres lyst og vilje til at gøre oprør. Lidt for den opmærksomme at tænke over. Danskerne er nemlig meget konfliktsky og utrolig artige borgere overfor loven. De vil gerne lave lidt oprør på facebook og kun der. Måske der er noget om det, måske danskerne indtager ret store mængder fluorid fra en eller flere kilder ?

Fluorid ophober sig i kroppen
Tandlæger og industrier påstår til stadighed at fluorid styrker knogler og tænder hvilket er meget mystisk. Fluorid har nemlig den formidable egenskab at erstatte livsvigtige mineraler som; Kalk (calcium), Magnesium og Zink med sig selv og på den måde ophober det sig i kroppen, nemlig ved at tage pladsen fra andre livsvigtige mineraler. Det betyder kroppens knogler vil gå til når fluorid langsomt tager kalkens i knoglernes plads. Symptomer kan være nøjagtig det samme som mangel på kalk giver; nemlig knogleskørhed, gigt, depression osv. læs mere om kalk (calcium) her.

Mangel på zink kan f.eks. være direkte årsag til prostata- og testikel-kræft hos mænd, simpelthen fordi den meget giftige fluorid sætter sig hvor zink skulle være. Mænds sæd består mest af mineralet zink.

Mangel på magnesium giver i sig selv kalk-mangel. Magnesium er nødvendig bl.a. for at kunne optage kalk fra kosten.

Knogler består hovedsageligt af kollagen og kalk. Tænder og knogler indeholder 99% af kroppens kalk (calcium), den sidste procent er i blodet og sørger bl.a. for at holde blodets korrekte pH-værdi.

Fluorid værdier over 5mg pr. liter er betegnet som giftigt.

Så meget fluorid er der i te
Forskellige te-arter som f.eks. fra grøn-te til Rooibush-te ligger mellem 2,7 - 89mg fluorid pr. liter, altså ret høje værdier. Husk på der dagligt også er andre kilder til fluorid.

Nogle undersøgelser har vist en enkelt kop te at indeholde op til 5mg / liter fluorid. Der er benyttes forskellige metoder til at måle fluorid i te. De bedste målemetoder viser hele 3,3 gange større indhold af fluorid end det jeg oplyser her.

Højkvalitets grøn- og hvid-te samt rooibush-te indeholder Ca. 1,5mg fluorid pr. liter.

Billig te i poser som f.eks. Instant-te og sort te indeholder store mængder fluorid, faktisk helt op til over 80mg fluorid pr. liter.

Det er derfor nu klart for enhver at det er en rigtig god ide at vælge det bedste af det bedste til sin krop.

Grunden til der er så meget fluorid i te er fordi planten er god til at absorbere fluorid fra regnvand, luften og landjorden.

Kosttilskud kan effektivt udrense og holde fluorid væk
Når fluorid indtager pladsen fra andre livsvigtige mineraler er det også fordi disse livsvigtige mineraler i forvejen mangler i kroppen. Ved dagligt at indtage et godt kosttilskud der indeholder gode og korrekte mængder kalk, magnesium, zink mm. kan man holde fluorid og andre giftige metalliske mineraler ude af kroppen.

Industriernes udledning af fluorid er så stor at der er mængder af fluorid overalt i vores hverdag nu. Mange materialer er lavet af og afgiver fluorid selv i luften.

Dental Fluorosis
I USA er der større mængder fluorid direkte i drikkevandet og til stadighed i de mange kommercielle tandpastaprodukter. Hele 41% af befolkningen mellem 12 og 15 år lider af Fluorosis som simpelthen er nedbrudte tænder der mangler kalk (calcium) som tænder normalt er opbygget af. Forskere peger på dette skyldes den store stigning af fluorid i mad og plejeprodukter som de unge mennesker er vokset op med.

Dental Fluorosis er tandforfald som skyldes overeksponering af fluorid de første 8 år af livet, hvilket giver mangel på kalk og andre livsvigtige mineraler i kroppen. Efter de første 8 år siges det at kroppen bedre kan håndtere fluorid, måske, måske ikke. 

Tandpastaer med fluorid farlige for os alle sammen, uanset hvem der bruger det
De store kendte mærker benytter til stadighed flourid i alle deres produkter inkl. de produkter de reklamere som "Herbal" altså urte-baserede tandpastaer hvilket vildleder forbrugerne der tror de nu har købt et naturligt produkt.

Tænk på hvor mange mennesker der dagligt børster tænder efter tandlægens anbefaling med fluorid-holdige produkter. Kroppen optager en lille mængde mens resten spyttes ud i afløbet to gange eller mere om dagen. Dette giver afsindig store mængder fluorid ud i afløbene og måske endda ud i naturen i grundvandet som vi faktisk drikker.

God råd der virker
Fluorid er IKKE nødvendigt for god tandhygiejne. Det er faktisk ens helbred og kost der bestemmer helbredet i tænderne. Det er ganske udmærket at børste tænder i et par dråber ren pebermynteolie gerne med en el-tandbørste to gange dagligt, eventuelt bland 50% med kokosolie da pebermynteolie i ren form godt kan være lidt krads. Der er hverken brug for kalk eller nogen af de højest besynderlige stoffer i tandpasta i dag, ej heller natron osv. Æterisk pebermynteolie er faktisk lidt af et vidundermiddel. Eventuelt køb en god Japansk pebermynteolie billigt hos naturdrogeriet.dk

Det er vigtigt at spise en kost der er bedst mulig for en, blodtypekost f.eks. Sørg for at få tilstrækkelig D-vitamin fra dagslys hver dag, især ansigtet omkring næsen danner store mængder D-vitamin. Alternativt indtag fra kosttilskud D3-vitamin som er med til at optage tilstrækkeligt kalk (calcium) til knogler og tænder. Få rigeligt med Omega 3 i kosten enten fra first-class fiskeolie, og eller økologisk koldpresset hørfrøolie. Tag gerne et godt kosttilskud som f.eks LivsEnergi Maxi som indeholder alle vitaminer, over 70 kolloide mineraler mm. som vil dagligt vil holde kroppen up-to-date med de nødvendige næringsstoffer som vil holde metallisk fluorid ude fra kroppens depoter.

Indtag helst økologisk mad.

Te er dejligt og hyggeligt, men overvej om det nu også er noget der er så godt for dit helbred.

Kaffe er rapporteret at indeholde 0,15mg pr. liter., hvilket er relativt lavt i forhold til te.

Når du bruger en elkedel til at varme vand, måske til te, så husk at den mængde fluorid der er i vandet forbliver i det vand tilbage. Hvis du hælder nyt vand i det allerede kogte vand øges mængden af fluorid. Derfor ALTID tøm elkedel helt inden nyt vand koges.

Der er forskel på metallisk fluorid og kolloid fluorid. Deri ligger vores paradoks for hele internettet beskriver kun fluorid uden at oplyse hvilken form. Kolloid fluorid er et element beskrevet at være en nødvendig del af vores organisme. I Kolloid form er fluorid så lille at kroppen selv kan udskille det. i metallisk form er flere mineraler faktisk giftige. Derfor er der i dag også flere undersøgelser der beskriver simple mineraler som farlige helt uden at beskrive hvilken form de har testet.

Kolloide mineraler kan altid bruges af kroppen, og kroppen kan selv udskille dem.

Metalliske mineraler kan kroppen IKKE så godt udskille, derfor kan disse forårsage forgiftning.

Kilder;
- Cdc.Gov

- Acneeinstein.com

- Articles.mercola.com

- Rare earths, forbidden cures af Dr. J. Wallach

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313428
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 259995
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228042
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226511
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223111
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222971
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219483
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218779
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t