Vacciner

Redirection to Reddigselv.dk Man kan næsten mærke folks reaktion hvis man siger imod vacciner, og det er faktisk forunderligt, siden at dem der er for vacciner udelukkende holder sig til det som lægerne og statens serum institut oplyser helt uden at lytte til nogen kritik.
Det værste mennesker kan gøre er at adlyde ordre i blinde.

Læs f.eks. denne artikel om et udbrud i USA af fåresyge som på tidspunket mest af alt ramte dem som VAR vaccineret mod fåresyge. Epidemi; Fåresyge rammer KUN vaccinerede i USA

Eksempel;
Dig og din partner er sammen med vennerne, og i siger "vores barn skal ikke vaccineres", alle de andre er imod, og forklare typisk at i så er med til at holde liv i sygdomme... Hmmm, Hvis dette er sandt, hvorfor bekymre de sig om det ?, de har jo åbenlyst vaccineret deres egne børn derfor skulle sygdomme jo ikke være farligt for dem !, eller har de mistro til de vacciner selv måske ?

I USA er der næsten 100% vaccinetvang, skoleelever skal have Ca. 6 vacciner for overhovedet at komme på en skole !

Vidunderligt, eller hvad ?

USA er det eneste land med flest vacciner til børn under 1år, og det land med flest børn der dør under 1 år. Mon ikke der er en sammenhæng ?

Til sammenligning valgte Japan at standse vacciner af børn under 1 år, de har nu 0% vuggedød. Før Japan fjernede vacciner af børn under 1 år døde deres børn også på mystisk vis af vuggedød !

USA giver hele 26 indsprøjtninger med vaccine til et barn inden det bliver 1 år. Hele 33 andre nationer giver meget færre vacciner til børn under 1 år og har lavere dødlighed af børn under 1 år. Det er data der klart beviser at vacciner er forbundet med store skader for helbredet.

Japan og Sverige er de lande der giver færrest vacciner til børn under 1 år, og de har sjovt nok også den laveste dødsrate af børn under 1 år.

Det betyder at USA har verdens mest gennemvaccinerede befolkning. Er det så ikke underligt at de stadig bliver lige så lider af alle mulige sygdomme ligesom i andre lande som ikke har vaccinetvang ?. Det ligner et godt bevis på vacciner overhovedet ikke virker efter den hensigt som oplyst. Så hvad kan hensigten så være ?, Hvem laver disse vacciner ?, Hvad er deres fortid ?

Begyndelsen af vacciner
Under 2.verdenskrig blev der udført forfærdelige forsøg på Jøder, bl.a gaskamre, vacciner mm. Dette blev udført af firmaer som I.G. Farben (Interessengemeinschaft Farben), et tysk kemikartel dannet i 1925 og opløst af de allierede styrker efter 2. verdenskrig. Kartellet bestod af de største tyske kemivirksomheder. Allerede under 1. verdenskrig havde Bayer udviklet og fremstillet giftgasen Zyklon B, som nazityskland senere benyttede. Kartellet begik så mange krigsforbrydelser under 2.verdenskrig, at de allierede overvejede at lukke virksomhederne. I stedet blev de i 1951 delt op i fire mindre virksomheder; Agfa, BASF, Bayer og Hoechst. Disse firmaer eksistere stadig og har eller arbejder stadig for USA og farmakologiske firmaer som i dag styrer vaccineindustrien. Flere af de mennesker bag de forfærdelige forsøg på mennesker blev genansat direkte fra fængslet blot 4 til 7 år efter de blev dømt i Nurembergretsagerne som fandt dem skyldige i massedrab og slaveri.

Faktisk blev I.G Farbens beskyttet mod de allieredes bombninger, ordre fra højeste militær-kommando. Dette er besynderligt siden lige dette firma var Hitler´s 4.riges største producent af farmakologiske kemikalier, et slags statsorgan magen til FDA/CDC. Rockefeller havde f.eks. økonomiske interesser i dette farmakologiske imperium som hurtigt bredte sig til Amerika. Der forfindes research som viser at Hitler investerede kraftigt i bl.a. Merck som er det firma i dag der producere flest vacciner, og i andre farmakologiske firmaer. 

Det er altså dømte mordere der blev ansat til at drive Amerikanske kemiske og farmakologiske firmaer.

Fritz ter Meer (tysk kemiker, 1884 - 1967), blev fundet skyldig i slaveri and massemord som foregik i Auschwitz. Han sad kun 7 år i fængsel for sine forbrydelser. Senere blev han løsladt og blev formand for Bayer´s bestyrelse in 1956. 

Carl Krauch (tysk kemiker, 1887 - 1968), fra 1912 arbejdede han hos BASF. I 1934 blev han direktør i I.G.Farben. i 1937 blev han medlem af det Nazistiske parti. I 1939 fik han af Adolf Hitler Jernkorset for hans sejr i den tyske industri. Efter 2.verdenskrig blev han dømt til 6 års fængsel for slaveri i koncentrationslejre. Carl Krauch blev tidligt løsladt i 1950 og var medlem af I.G.Farbens bestyrelse.

Den vaccineindustri mennesker i dag stoler blindt på er de samme som udviklede Nazi-gaskamre under 2.verdenskrig.

Nu er det jo ikke sådan at vacciner direkte dræber mennesker. Men der kan ligge mange tanker bag vacciner som er en adgang til din og dine børns krop under påskud af at beskytte, hvilket der er stærke beviser for er usandt. 

1. Vacciner er en billard-kroners forretning, og vi ser mere og mere i dag hvordan medicinalfirmaer i gennem tiden har manipuleret selv vores politikere for at opretholde en stor økonomisk fortjeneste på syntetisk medicin som har skadet milliarder af mennesker. Når der er store penge i noget så kan du regne med at blive manipuleret på det groveste for at købe deres produkt, men her det altså dit og dine børns helbred du leger med.

2. Overbefolkning, vær vidst om at der fra toppen af styrere ligger et ønske om at holde menneskebestanden nede. Seleveste Bill Gates har udtalt offentligt at han støtter ideen om tilfældig sterilisation af mænd og kvinder samt at dette kunne foregå gennem vacciner som tilfældigt ville sterilisere et individ.

Der ligger altså en meget mørk fortid til grund for de vacciner som mange mennesker i dag er overbevist om er nødvendige, og de synes også at vide at man skal vaccineres helt uden at kende andet til vacciner end det lægerne siger. Det er til trods for alle de skader vacciner står bag; typisk hjerneskader på børn som først opdages senere hvor det er svært at give vaccinen skylden, dog ligger der stærke beviser for det. Autisme, ADHD, talebesvær, forkortet vejrtrækning som føre til angst og måske endda kræft da kroppen kan blive for syrlig ved forkert vejrtrækning. Dette er blot et lille udvalg af de skader man ved vacciner kan medføre.

Læger chokerede
I USA stoler regeringen kun på indberetninger af vaccineskader fra vaccineproducenterne, ligesom det også er sådan i Danmark. Selv læger er blevet chokeret efter at vidne de skader den nye HPV vaccine har medført deres patienter. Læger er også chokerede over at læse de faktiske indberettede skader vacciner står bag. Derfor er flere læger ved at søge sammen i en ny sammenslutning hvor de IKKE vil styres af medicinalindustrien.

Ebola, en mulighed for tvangsvaccination
Det er forunderligt at læse om ebola som hærger i øjeblikket. Medierne bringer dette igen og igen, og vi skal nu alle frygte det farlige virus og vente på en vaccine som alle med glæde vil tage helt uden at tænke på hvad der ellers er i den vaccine.
Husk på en vaccine er medicinalindustriens adgang til din og dine børns krop. Husk på hvilke mennesker der står bag vaccinerne. Synes du det var frygteligt under 2.verdenskrig, så er det underligt hvis du stadig tør lade dig og evt. dine børn vaccinere.
Ebola kan bruges som skræmmefaktor til at lade alle tvangsvaccinere. Det er bare underligt hvis det fører til det, for hvem der selv er vaccineret mod ebola vil frygte ebola ?, hvorfor så en tvangsvaccine ?
Men det er blot en mulighed, dette er skrevet d.24. oktober 2014, lad os se hvad der sker.

Hvad er en vaccine ?
En vaccine er en metode til at lære vores immunforsvar at kende et bestemt virus eller bakterie så det kan bekæmpe det hvis man nu skulle blive udsat for det. Det fungere ved at man har et svækket eller inaktivt virus som så injekteres i kroppen. Virusset eller bakterien er i undertal så kroppen "skulle" gerne kunne bekæmpe dette virus eller bakterie effektivt og huske det til næste gang. Desværre indeholder vacciner ikke kun disse virusser og bakterier, men også reststoffer fra produktionen som "kan" være ganske skadelige hos nogle mennesker og især børn. Kritikere af vacciner som iøvrigt også består af kompetente læger har længe pointeret at sygdomme IKKE er bekæmpet af vacciner, men mere af vores øgede hygiejne. Det skal her oplyses at vaccine producenter er blevet sagsøgt af flere ulande fordi deres vacciner har medført langt farligere tilstande end det man faktisk vaccinerede imod. Flere tusinde soldater i England har vundet en retssag, fordi de ALLE blev syge af en hepatitis vaccine som var obligatorisk, kun en soldat nægtede denne vaccine og blev IKKE syg som alle hans kammerater blev.

Det er vigtigt at forstå at vacciner er en industri i billard kroner klassen, derfor bør man være varsom med at tage lægens eller andres ord for at en vaccine er ganske uskadelig og er med til at holde sygdomme nede. Man bør lytte til hvad ens læge fortæller, og iøvrigt selv læse hvad kritikerne skriver om vacciner, derefter må man foretage et valg, men blot at stole blindt på en af parterne kan være ganske skadelig især for dine børn. For nyligt købte flere lande en bestemt vaccine for utallige milliarder kroner imod den frygtede H5N1 virus også kendte som fugleinfluenza, den forårsagede ca. 75 dødsfald på globalt plan, og nu snakker man ikke længere om den.

Ingen oplysning fra Statens Serum Institut
Jeg skrev til Statens Serum Institut, og bad om oplysninger om hvilke andre stoffer der var i de vacciner de anbefaler, for det fremgår ikke af deres oplysning på deres hjemmeside www.SSI.dk.

"Svaret var at de ikke svarede i enkeltsager og henviste mig til deres hjemmeside og egen læge for oplysninger". Statens Serum instituts hjemmeside forklare intet sted hvilke konserveringsmidler de benytter i vaccinerne, ej heller hvilke farlige reststoffer der kan være i vacciner og hvis de ikke vil oplyse det er det tegn på utroværdighed. Det kommer an på hvilken læge man lige har for det er også velkendt at læger kan have økonomisk interesse i at give en vaccine til dine børn og husk på din læge IKKE bliver retsforfulgt for eventuelle helbreds- og hjerneskader på dig og eller dine børn.

I USA på FDA´s (sundhedsstyrelse) hjemmeside oplyser de om de farlige konserveringsmidler der er i vacciner, læs selv her;
FDA Food and Drug administration

De danske vacciner indeholder nøjagtig de samme meget skadelige stoffer
Thimerosal = Kviksølv forbindelse, som er i mange år har været anvendt som konserveringsmiddel i mange vacciner som f.eks. influenza, difteritis, hepatitis B, kighoste, meningitis, stivkrampe og polio. Kviksølv kan forårsage nerveskader hos børn. Kviksølv kan opfanges og transporteres ud af kroppen med mineralet, Selen, desværre findes Selen næsten ikke længere i maden overhovedet, så kommer kviksølv ind i din eller dit lille barns krop, og immunforsvaret er lavt den dag, og eller der er mangel på f.eks. Selen mineral i kroppen, så kan du meget vel finde dig i en situation der vil forandre dit og eller dit barns liv, meget længe.

Aluminium Dette er også blevet brugt i mange vacciner og kan skade hjerne, nervesystem , knogler, nyrer, lever og skjoldbruskkirtel.

"Vaccinationer, er de sikre og effektive?"

Titlen på en lille god bog, kan du læse om vaccinerne og en autentisk beretning fra en mor hvis dreng faktisk blev retarderet og mere til efter Di-Te-Pol vaccinen, hun ville blot have stivkrampe-vaccinen til hendes søn, men lægen nægtede og ville kun give Di-Te-Pol vaccinen, så den fik drengen desværre. Takket være deres egen antroposofiske læge kom hendes dreng sig fuldstændig og de fik hans psyke og motorik tilbage igen. Herefter tilbyd hendes egen læge igen endnu en vaccination !

Det indeholder vaccinerne

Mæslinger levende virusvaccine: (Attenuvax) Lavet af Merck. To injektioner gives; et 1 år og en anden på 4 år. Indeholder gelatine, sorbitol, natriumchlorid, bovint ko-serum, æggeprotein og humant albumin. 

Mæslinger og fåresyge levende virusvaccine: (MM-Rvax) Lavet af Merck. Injiceres i 1 år gamle spædbørn. Indeholder gelatine, sorbitol, natriumchlorid, bovint ko-serum og humant albumin. 

Difteri, stivkrampe og polio vaccine: Fem injektioner givet mellem 2 og 6 år, plus boostere "anbefalet" hvert 10. år. Indeholder formaldehyd, phenoxyethanol og aluminiumphosphat. 

DiTeKiPol, IPV, HBV og Hib: (difteri, stivkrampe, polio, hepatitis B og Haemophilus influenza type B) gives til spædbørn 2 til 12 måneder, og boostere mindre end et år senere. Indeholder aluminiumhydroxid, formaldehyd og bovint ko-serum. 

Gardasil HPV: Human papillomavirusvaccine Lavet af Merck: Anbefalet 3 intramuskulære injektioner; gives ved fødslen, 2 og 6 måneders alderen. Re-administreret til børn helt ned til 9 år for en sjælden seksuelt overført sygdom HPV. Polysorbat 80, natriumchlorid, aluminium og en "denatureret" (fragmenteret og svækket) form af viruset.

Beretninger om vacciner

Røde hunde-vaccine virker kun 20%
Som f.eks. Røde hunde, 80% af dem der er vaccineret mod røde hunde kan godt få sygdommen alligevel, og hvis man er gravid er der ingen symptomer men nu bliver dit barn født med blindt, døv, eller stærkt retarderet. Et forsøg i Australien beviste at soldater der var vaccineret mod røde hunde og fik konstateret antistof (hvilket betyder de burde være immune), blev udsat for en epidemi af røde hunde og 80% af dem fik Røde hunde, dog kunne udbrudet ikke ses, men det var der og kan smitte til andre, i tilfælde af kvinde til fostret som beskrevet ovenfor.

Difteri
Vaccinen mod difteri har ikke den beskyttende effekt man bliver lovet, der er gennem tiden observeret personer som enten har været vaccineret eller re-vaccineret mod difteri og mennesker der har haft difteri som burde være immune faktisk fik udbrud af difteri alligevel. Men selve vaccinen kan forårsage skade på kroppen enten med det samme eller mange år senere som følge af tilsætningsstoffer og den inaktive bakterie, man mener faktisk at alle disse bakterier skaber en unødvendig "overophedning" af immunforsvaret som til sidst vil være slidt op og vende sig imod kroppen, dette hedder auto-immun-sygdom.

Stivkrampevaccinen
Stivkrampe er noget man kan dø af og forårsages af Tetanusbakterien ved sår.. Men man kan IKKE blive immun over for denne bakterie, bakterien smitter heller ikke fra person til person, derfor er det absolut underligt at man skal have en vaccine imod den. Faktisk er det som om det er meget nødvendigt for hospitalerne at give dig denne vaccine hvis du besøger dem. Selve personalet rådgiver ikke om de mulige farer der kan være ved vacciner, de gør blot deres arbejde, at skræmme dig til at tage vaccinen. Dette forbeholder jeg mig retten til at sige, for da jeg selv skulle på skadestuen i Århus med en skade var det mere vigtigt at give mig denne vaccine end at behandle selve min skade, dette undrede mig meget. Denne vaccine er set utallige gange være direkte årsag til MS(sklerose) og gigt, i nogle tilfælde døvhed, allergiske chok og hjerneskader, men det er ikke noget vi høre meget om i medierne.

HIV
Man siger HIV virus opstod i Rwanda, Burundi og Zaire, hvilket er pudsigt fordi WHO netop lavede en vaccinetest af Poliovacciner i 50'erne, den blev givet til millioner, men det er ikke noget man snakker om idag. Sagen er at vacciner får bakterier til at mutere til andre bakterier med nye sygdomme til følge.

Polio
Trods Polio vaccinen var der stadig ligeså mange tilfælde af Polio udbrud som før Polio-vaccinen, men så ændrede man da bare kriteriet for hvornår en person havde Polio-udbrud og hvor der før skulle 20 udbrud til ud af 100.000, skulle der nu være 35, og straks efter begyndte massevaccinationer mod Polio og WHO tog æren for at den nu var faldt så drastisk i tilfælde.

Men Polio bakterie eksistere stadig i vores tarme og er ganske fredlig ligesom mange andre bakterier er men når du begynder at leve usundt og ikke lytte til din krops signaler mm. vil din krop på et tidspunkt nå et stadige hvor nogle af disse bakterier bliver fjendtlige imod din krop. Det er derfor selvforskyldt, en egentlig polio-vaccine vil ikke beskytte mod sådan behandling af din egen krop.

Mæslinger
Vaccinen her har været skyld i mange bi-virkninger nogle meget alvorlige; ataxi som er koordinationsproblemer, hyperkinesis som er ufrivillige bevægelser, retardering som manglende indlæringsevne, lammelser, skader på kranienerver hvilket medfører styringsproblemer med øjne, svag ansigtsmimik og epilepsi.

Igennem tiden er det berettet at lidelser blev kureret af vacciner men faktisk blev de kureret ved at fjerne den forurening eller det giftstof som i virkeligheden var årsagen til sygdommen eller lidelsen. Det glemte man at oplyse befolkningen om, det var bedre at lade befolkningen tro vacciner løste problemet. Husk på vacciner er en meget stor billard-kroners-industri og store industrier lukker man ikke bare ned for, da det kan være katastrofalt for økonomien og jobs.

HPV Vaccinen

Billedet her er taget fra Danmarks Statistik Database, det er fra 2006, og her ser vi tydeligt at livmoderhalskræft er faldende, sikkert pga. af øget kontrol hos kvinder, det er også meget fint, MEN hvorfor skal der så laves en vaccine mod lige præsis den sygdom og ikke de andre som tydeligvis er stigende Hele statens pdf-fil

HPV-vaccinen blev i radioen, TV, Aviser reklameret som beskyttelse mod livmoderhalskræft og mange unge mennesker skyndte sig i frygt at få denne vaccine, forældre lod deres børn vaccinere også i god tro for at beskyttet dem. Desværre har mange unge kvinder har fået ødelagt deres liv pga. den vaccine. Det er nytteløst jeg linker til tilfælde om det, for der er utallige beskrivelser af det på nettet.
I dag er Sanofi Pasteur MSD, firmaet bag Gardasil-vaccinen, i vildrede og påstår nu de aldrig har sagt vaccinen ville beskytte mod livmoderhalskræft men kun mod HPV-virus. Et virus som er i familie med Herpes-virus og derfor kan holdes nede med forskellige naturlige midler og et egentlig godt helbred. Ved nogle individer er viruset ret så stærkt og er svær at holde nede hvis det først er kommet i udbrud, HPV udbrud kan fjernes på samme måde som med Herpes;
Læs her om hvad der kan holde Herpes i skak helt naturligt

Husk igen på hvis du ikke havde HPV før vaccinen, så har din krop helt sikkert fået det introduceret fra vaccinen, så er spørgsmålet bare om din krop var i stand til at bekæmpe viruset den dag. For det oplyses fra videnskaben at Herpes-virus ligger i nervebanerne for altid når først smittet, det må så være det samme med HPV-varianten af Herpes. 

Måske du selv fik alle vacciner som barn ?
Ja, mange voksne har som barn fået hele pakken af vacciner uden at tage skade af det, men der er en faktor til forskel fra dengang til i dag. Mineralet Selén som er et mineral der var rigt i maden for 20-30 år siden. Mineralet har mange funktioner i kroppen som f.eks. evnen til at chelatere (indpakke) giftstoffer som netop kviksølv, aluminium mm. og trække dem med urinen ud. Selén er næsten absolut væk i al mad i dag og hvis mor spiser en usund og ofte gennemstegt kost som har destrueret vigtige næringstoffer, så er der også mangel på næringsstoffer i hendes mælk til barnet som nu har et ringere immunforsvar pga. manglende vigtige næringsstoffer. Disse børn er nu kraftig udsat for store skader af vacciner fordi de ikke har tilstrækkeligt Selén i kroppen når der vaccineres og så lagre konserveringsmidlerne (kviksølv, aluminium mm.) sig typisk i hjernen hvor de laver utrolig stor skade som først opdages senere og nu bare kaldes bare uheldigt og i tilfælde gentisk anlagt !!. Desuden mangler der generelt mange andre mineraler i kosten i dag, som fører til et have af lidelser. 
Læs f.eks. her om nødvendighed for mineraler ved graviditet

Genmanipuleret materiale fra dyr i vacciner
Vacciner i dag er ikke kun levende versioner af virus og bakterier, det er også genmanipuleret DNA, hormoner fra inficerede køer, grise, høns og aber. Utestede viruskombinationer som f.eks. H1N1, aluminium, kviksølv, emulgatorer og krydsede bakterier fra dyr, myg og syge mennesker.
En vaccine i dag er derfor overhovedet ikke det samme som vi voksne fik i vores tid som barn, tænk dig godt forælder angående dine børns helbred, og tænk dig godt om i henhold til dit eget helbred. Et stærkt immunforsvar er hvad du bør bygge op istedet for at vaccinere. Det kan gøres med sund mad gerne efter din blodtype, suppler med alle vitaminer og mineraler, proteiner, umættede og mættede fedtsyrer. Vær glad og skab dig en glad tilværelse så dit psykiske sind er med til dit DNA faktisk reproducere sig perfekt, for i modsat fald vil DNA degenerere og immunforsvar vil falde, og her kan intet hjælpe dig i det lange løb.
Læs her om blodtyper og kost samt anbefalinger til motion mm.

Læs her om kosttilskud, der kan øge dit immunforsvar betydeligt

Læs her om kolloid sølv som er tidens nye antibiotikum

Blev syg af stivkrampevaccine
Jeg kender personligt en mand der som barn fik en stivkrampevaccine, han blev så syg han fik udslæt over hele kroppen, lægerne vidste ikke hvad det var, udslæt varede ved i Ca. 3 måneder. Siden har han overhovedet ikke modtaget nogen vacciner. Han har været utrolig rask og stærk hele sit liv, har arbejdet som håndværker, gravet i jord selv med sår på hænderne. Arbejdet med biler, olie mm. Han burde blive udsat for Tetanus-bakterien som typisk er i landjorden og giver stivkrampe, eller have lidt af en af de mange lidelser man frygter, men han har altså været rask hele vejen igennem. Han er i dag 60 år.

Hvad siger dine venner om vacciner ?
Prøv at sige i et selskab at vacciner ikke virker og de kan være skadelige !. Pludselig er mange af dine venner eksperter på området med en alarmerende uvidenhed om emnet. Dette kan du også læse om i ovennævnte bog, hvor et eksempel beskriver hvordan forældrene her lod sig overtale af venner til at vaccinere deres barn som nær var blevet retarderet resten af livet af vaccinen! Det er nytteløst at diskutere dette med venner som allerede er eksperter som stadig lever i fortiden hvad angår viden om dette. STOP diskussionen hurtigt og hold fast i din holdning, det kan betyde ødelagt liv for dig og dine børn resten af alle jeres liv.

Jamen hvad nu hvis mit barn eller jeg bliver ramt af en lidelse man kunne vaccinere imod ?
Ja så skal du prøve at kigge på hvor slemt det egentlig er at blive smittet kontra den russiske roulette som vacciner er.
Selv Ebola er flere blevet succesfuldt helbredt fra. Desuden er der beretninger om at kolloid sølv kan standse Ebola. Måske kolloid sølv er mirakel-medicinen som holdes hemmelig, for tænk nu hvis det er kolloid sølv, det vil være svært at tage patent på kolloid sølv og derfor uinteressant for medicinalindustrien. Blot en tanke.

Der er endda forelæggende skræmmende beviser for at en vaccine kan slide ens immunforsvar op i løbet af 20-30 år og derefter skabe en auto-immun lidelse.

Dit immunforsvar er meget stærkt hvis du er
I din krop har du allerede et skjold mod bakterier og virus, det er dit immunforsvar. Immunforsvaret skal helst være klar på at modstå et "angreb" udefra. Desværre er mange menneskers immunforsvar optaget af at bekæmpe stoffer fra usund kost hver eneste dag. Stress er en faktor der også bruger godt løs af immunforsvaret som let kommer i overaktiv tilstand. Tegn på overaktiv tilstand er ofte allergi, nysen osv.
Læs her snottet næse

Læs her om, hvordan Kolloid sølv kan beskytte dig istedet for vacciner, helt uden nogen bi-virkninger overhovedet.
Kolloid sølv, det stærke alternativ

Giftige vaccine-ingredienser og deres negative virkninger

- Bovint ko-serum: Udvundet af koskind. Når det injiceres forårsager det bindevævslidelser, gigt, lupus, åndenød, lavt blodtryk, brystsmerter og hudreaktioner. 

- Sorbitol: Syntetisk sødemiddel der metaboliserer meget langsomt og forværrer IBS og gastrointestinale problemer. 

- Gelatine: Afledt af kollagen fra dyrs hud og knogler. Injektion gelatine medfører risiko for smitte fra syntetiske væksthormoner og BSE-infektivitet (kogalskab). 

- Natriumchlorid: Hæver blodtrykket og hæmmer muskel-sammentrækning og vækst. 

- Æggeprotein: Vacciner fremstilles i æg (bestemt ikke økologisk). Kan indeholde væksthormoner, antibiotika og salmonellabakterier. 

- Thimerosal: En neurotoksisk kviksølv, der forårsager autisme: Der er 25 mikrogram i en gennemsnitlig influenza vaccine og grænsen EPA sikkerhed er 5 mikrogram, så børn, der er vaccineret samtidigt med flere vacciner modtager over 10 gange sikkerhedsgrænse for kviksølv i dag. 

- Humant albumin: Protein fra menneskelig blod-veneplasma; når det injiceres forårsager det feber, kulderystelser, nældefeber, udslæt, hovedpine, kvalme, åndedrætsbesvær, og hurtig puls. Injektion kan resultere i et tab af kroppens cellemasse og forårsage immundefekt og virus infektion, eller indeholder SV40, AIDS, kræft eller hepatitis B fra narkomaner.

- Formaldehyd: Meget kræftfremkaldende væske bruges til at balsamere lig. Rangeret en af de mest farlige stoffer for menneskers sundhed; kan forårsage leverskader, gastrointestinale problemer, reproduktiv deformation, åndedrætsbesvær og kræft. Desuden er formaldehyd kendt for at mislykke deaktivering af virus i vaccinen som er beregnet til at helbrede, således at en levende virus nu er løs i dit blod og inficere din krop. 

- Phenoxyethanol: En glycolether / kemisk; meget giftigt for nervesystemet, nyrerne og leveren. FDA advarer; "kan forårsage nedlukning af det centrale nervesystem (CNS), opkastning og kontaktdermatitis" i kosmetik; det får man altså også sprøjtet ind i sit blod fra en vaccine.

- Aluminiumphosphat: øger giftigheden af kviksølv, så forsigtighed med minimum kviksølv tolerance er derfor alvorligt undervurderet. CDC forskere og alle læger er godt klar over dette. 

- MSG (mononatriumglutamat): Når det injiceres bliver det en nervegift, der forårsager CNS sygdomme og hjerneskader hos børn. MSG kan du læse mere om her, for det findes også i næsten al fastfood tilsat som et ekstra krydderi

 

Kilder:
www.worldtruth.tv
www.wikipedia.dk
- www.wikipedia.com
- www.SSI.dk
- www.fda.gov

- "Vaccinationer, er de sikre og effektive ?", af Mette Lone Albrechtsen og Else Jensen
- "Den tilbageholdte viden om helbredelser", af Robby Curdorf
- "Medicinslave eller ernæringsklog", af Robby Curdorf og Christina Curdorf

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313426
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 259991
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228042
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226509
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223110
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222967
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219482
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218778
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t